Billeje i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca er både hovedstaden for regionerne omkring de baleariske øer, men også for øen Mallorca. Der er ca. 425 tusind indbyggere i byen, og op mod 15% af dette tal er udlændinge. Det er turister, som har besøgt Mallorca så mange gange at de nu har bosat sig på øen. Det er altså ikke hvilken som helst by på øen de har valgt at bosætte sig i, men i byen Palma de Mallorca.

Byens største indtægt er selvfølgelig turisme, og uden turisme ville byen ikke have en særlig stor omsætning. Turisme står direkte og indirekte for over 80% af indtægterne i byen Palma de Mallorca.

Palma de Mallorca ligger ca. otte kilometer fra lufthavnen, så der er en kort rejsetid til og fra Palma de Mallorca og lufthavnen. Det er en af de travleste lufthavne i Spanien(nummer tre efter Madrid og Barcelona), så der er altid afgange, som kan føre dig hjem.

Sightseeing i Palma de Mallorca

Der er en masse ting du kan gøre i byen, og du bliver aldrig træt af at være i Palma de Mallorca. Ønsker du at holde fri fra at ligge på stranden og nyde solen, så er der en masse shoppingsmuligheder. Et af de største shoppingcentre i Spanien findes også på Mallorca, så der er nok med indkøbsmuligheder i byen.

Et af de seværdigheder der er et besøg værd, er nationalparken S’Albufera. Der kan du holde en picnic tur, og der er også et museum du kan kigge ind til. Parken er skøn, og regn med at bruge en hel dag af din ferie derhenne. De bedste transportmuligheder til parken er via en udlejningsbil. Det er klart at du selv bestemmer hvad du vil og hvornår du vil det med en lejet bil i Palma de Mallorca.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje i Palma de Mallorca

Billeje i Palma de Mallorca er ikke svært, men det er uhyre praktisk. Du er ikke afhængig af busser og taxier(som kan koste dig flere penge i længden). Lejer du en bil, så husk at få en bil med aircondition, da der altid er varmt i byen Palma de Mallorca og på resten af øen.

Du kan bruge hele din ferie på Palma de Mallorca, da der er nok at se. Du kan også vælge at se de andre seværdigheder og byer der ligger rundt omkring på øen Mallorca. Da øen er ca. på størrelse med Fyn, så kan man hurtigt komme frem og tilbage hvis du har benyttet dig af billeje i Palma de Mallorca.

Lej en bil i Palma de Mallorca og udnyt ferien langt mere optimalt, end hvis du skulle bruge offentlig transport. Husk at få klaret alt vedrørende billeje i Palma de Mallorca fra Danmark. Byen har også givet navn til lufthavnen på Mallorca, læs mere om Palma de Mallorca lufthavn

Find den billigste lejebil i Palma de Mallorca Find Billeje her --> Sammenlign priser her