Billeje i Palma de Mallorca havn

Velkommen til guiden med information og gode råd om billeje i havnen i Palma de Mallorca. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Palma de Mallorca havn, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber i Spanien. God fornøjelse!

Der er en fin promenade langs en del af havnen. Foto: Janko Luin, Creative Commons.

Generelt om Palma de Mallorca havn

Palma de Mallorca havn er en af de største haven på de Baleriske Øer, som takket være sin beliggenhed er et populært stop for krydstogtskibe på tur i Middelhavet. Ligeledes starter mange krydstogter her, da havnen ligger i kort af stand af lufthavnen med internationale forbindelser til resten af Europa.

Havnen ligger i centrum af Palma de Mallorca blot få gader fra byens gamle kvarterer. Selve havneområdet er dog også en seværdighed i sig selv. Her kan du gå en tur blandt milliondyre lystyachts og kæmpe krydstogtskibe, ligesom der også stadig lægger fiskerbåde til her.

Ankommer du med skib til Palma de Mallorca, er havnen et godt udgangspunkt for at udforske resten af Mallorca med billeje. Fra øens største by udgår således veje i alle retninger, så du nemt kan komme omkring til de bedste strande og mest interessante seværdigheder.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Palma de Mallorca havn

Find den billigste billeje i Palma de Mallorca havn fra en bred vifte af biludlejningsselskaber i søgemaskinen ovenfor. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan særlige betingelser for din billeje i Palma de Mallorca havn gøre sig gældende som for eksempel en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Palma de Mallorca havn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil ved Palma de Mallorca havn Find Billeje her --> Sammenlign priser her