Billeje i Puerto Rico på Gran Canaria

Et andet populært rejsemål på Gran Canaria er byen Puerto Rico. Du skal ikke forveksle navnet Puerto Rico med landet Puerto Rico i Mellemamerika. Denne artikel handler om byen Puerto Rico på de kanariske øer, og giver dig fakta og information vedrørende byen og billeje i Puerto Rico.

Sightseeing i Puerto Rico

Byen Puerto Rico er som sagt et meget populært feriemål, og det er ofte den aktive familie/par som rejser til byen. Dette skyldes alle de sjove ting, som man kan prøve i byen. For at nævne nogle af de aktiviteter som du kan prøve i Puerto Rico, så er følgende værd at nævne: windsurfing, snorkling, blandet vandsport, sejlads, dybhavsfiskeri og meget meget mere.

Et andet højdepunkt i Puerto Rico er lystbådehavnen, og det er et fantastisk romantisk sted at slå sig ned om aftenen. Der kan man se menneskemængderne og lyset fra lystbådehavnen blende sig sammen til en stor og flot enhed. Det værd at se, hvis man tager til Puerto Rico.

Udover al den shopping som man også kan lave i Puerto Rico, så er stranden også meget kendt. Det er en lavvandet strand som er i Puerto Rico, du kan eventuelt besøge Amadoresstranden, som er en flot strand med hvidt sand. Hvis du allerede nu får associationer til Paradis, så kan vi kun nikke genkendende til.

Hvis du er dernede med familien, så kan en udflugt til vandparken anbefales. Det er et sjovt sted, både for børn og voksne. Med hensyn til transport, så er der god mulighed for at leje en bil i Puerto Rico. Biludlejning er en god ide, da der er rigtig meget at se i Puerto Rico. Du kan køre forbi bananplantager, op ad snoede og hyggelige bjergeveje og man må slet ikke glemme lokalsamfundet som man helt sikkert også møder når man kører rundt i Puerto Rico.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje i Puerto Rico

Hvis du lejer en bil i Puerto Rico, så kan man både leje den i lufthavnen men også i Puerto Rico. Vi anbefaler dog at du bestiller inden du tager af sted på rejsen, så alt det praktiske er på plads. Du kan faktisk klargøre alt vedrørende billeje i Puerto Rico mens du stadig er i Danmark.

Billeje i Puerto Rico er en rigtig god ide, da man kan nyde omgivelserne, mens du kører rundt i din lejede bil. Husk også at besøge hovedstaden i Grand Canaria, som hedder Las Palmas de Gran Canaria.

Har du tænkt dig at leje en bil i Puerto Rico, så oplever du flest mulige ting, og du sparer en masse tid på transport. På en ferie har man nemlig ikke lyst til at vente, og slet ikke i Puerto Rico, da man ikke kan få nok af at se på de flotte ting der er i byen. Husk derfor billeje i Puerto Rico inden du rejser.

Du kan også vælge at leje din bil i lufthavnen på Gran Canaria. Læs her mere om mulighederne for at leje bil i Gran Canarias lufthavn.

Find den billigste lejebil i Puerto Rico Find Billeje her --> Sammenlign priser her