Billeje i Agaete

Bestil din billeje i Agaete og oplev den smukke kanariske by og øen Gran Canaria med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre kanariske vine og fiskeretter til gode priser og store historiske og kulturelle seværdigheder på den spanske ferieø, der på få år er blevet et af skandinavernes foretrukne rejsemål.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Agaete og Gran Canaria i dit helt eget tempo.

Agaete

Agaetes kystpromenade. Foto-kredit: Carlos M. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0

Information om Agaete

Agaete ligger på den nordvestlige del af Gran Canaria i Las Palmas-provinsen, ca. 33 kilometer fra hovedbyen Las Palmas og kun omkring 55 kilometer fra Gran Canaria Lufthavn.

Byen, der har omkring 5500 indbyggere,  er omgivet af Atlanterhavet mod vest, byen Gáldar mod nord og byen Artenara mod syd.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Agaete

Det lokale biludlejningsfirma Cicar Muelle de Agaete har kontor i Agaete, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Agaete og Gran Canaria. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Agaete online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den kanariske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Agaete, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i Agaete, men der er ikke langt til den nærmeste lufthavn, idet Gran Canarias store internationale lufthavn kun ligger omkring 55 kilometer fra byen. Du kan læse mere om billeje i Gran Canarias lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Agaete

Der findes mange interessante og seværdige steder på Gran Canaria, du kan opleve med en lejebil fra Agaete. Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Agaete, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand.

  • Las Palmas (ca. 33 km)
  • Telde (ca. 53 km)
  • Maspolomas (ca. 87 km)
  • Pico de las Nieves (ca. 46 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme på Gran Canaria her.

Find den billigste lejebil i Agaete Find Billeje her --> Sammenlign priser her