Billeje i Playa del Inglés

Der findes mange festlige og kendte byer på Gran Canaria, men et af de mest populære, måske den populæreste ferieby på Gran Canaria, hedder Playa del Inglés.

Hvis du synes at have hørt om byen Playa del Inglés, så har du det højst sandsynligt. Byen er nemlig kendt for sin nudist strand, som tillader gæsterne at bade og sole sig nøgne. Naturisterne nyder virkelig friheden i de områder, hvor nøgenbadning er tilladt. I Spanien er nudist strande dog mere eller mindre blevet normalt, så det er ikke kun i denne by, hvor du kan møde nøgne mennesker på stranden(nøgne strande og ikke nøgne strande er to vidt forskellige steder).

Sightseeing i Playa del Inglés

Det er dog ikke kun en ferieby, som tilegner sig for naturister og folk som kan lide nøgenbadning. Der er helt klare linjer imellem hvor man må bade nøgen, og hvor man ikke må. Så er du ikke til nøgenbadning og naturister, så kan du sagtens nyde stranden, det gode vejr og vandet uden at ligge ved siden af nøgne mennesker.

Der er heller ikke nogen grund til at frygte tæthed på stranden, da der er kilometervis af strand i Playa del Inglés. Du kan altid finde god plads, uden at ligge ved siden af andre turister. Hvis du derimod godt kan lide at smide alt tøjet og ligge på stranden, så er Playa del Inglés lige noget for dig. I de områder hvor nudisterne er, så er op mod 90% af alle mennesker på stranden nøgne. Du kan også gå op til baren(ved stranden) nøgen, da det er tilladt i Playa del Inglés. En lille udkant af stranden i Playa del Inglés er tilholdssted for bøsser, det skal man måske lige være opmærksom på hvis ikke man er homoseksuel, men man kan ikke undgå at vide det når man først er dernede. Der er klar skiltning, så du kan ikke undgå at vide, at du render ind i en nudist strand.

Transportmuligheder og billeje i Playa del Inglés

Den hurtigste og bedste måde, hvor på man kan komme til Playa del Inglés er med bil. Det er hurtigt, nemt og billigt at leje en bil på Gran Canaria. Det letteste ville nok være at leje bilen inden man tager af sted, og få nøglerne til din lejede bil når du lander i lufthavnen. Men du kan også leje en bil i Playa del Inglés.

Billeje i Playa del Inglés er anbefalet til de personer, som ikke vil være bundet til faste rejsetidspunkter, men som bare vil være frie på deres ferie. Da mange turister tager til Playa del Inglés, så betyder frihed meget for turisterne der. Derfor er det helt normalt at leje en bil i Playa del Inglés, da det er et udtryk for frihed.

Man tager jo også på ferie for at være fri for hverdagens stress, planlægning og ikke mindst faste tidspunkter. Derfor kan billeje i Playa del Inglés anbefales til alle turister fra Danmark, som gerne vil have en tand ekstra frihed og bevægelighed på ferien. Husk at du kan klare alt vedrørende billeje i Playa del Inglés mens du stadig er i Danmark.

Du har også mulighed for at leje din bil allerede ved ankomsten til Gran Canarias lufthavn – du kan her læse om muligheden for at leje bil i lufthavnen.

 

Find den billigste lejebil i Playa del Inglés Find Billeje her -- data-src=