Billeje i Cuba

Cuba har fantastiske strande og med en lejebil er det ingen sag at besøge dem. Foto: Henryk Kotowski

Cuba ligger i hjertet af Caribien og er en vidunderlig ø at udforske med de fantastiske hvide sandstrande og det krystalklare vand. Med biludlejning gennem billeje.info får du endnu mere ud af din ferie på øen.

Cayos med billeje

Hvis du overvejer at arrangere billeje på Cuba, er et værd at køre en tur til Cayos; en øgruppe af små øer forbundet til fastlandet via en dæmning. Det bliver aldrig kedeligt at køre bil på Cuba, med det imponerende landskab og de gamle amerikanske biler, som sikrer dig en oplevelsesrig indsigt i det cubanske samfund.

Det bedste tidspunkt at besøge Cuba, er mellem november og april, hvor forholdene er perfekte til en afslappende badeferie. Mellem september og november er der sæson for orkaner, og fra maj til oktober er det regntid.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nå Cubas strande med biludlejning

Cubas veje holdes i relativt god stand, hvilket er positivt for dig som planlægger at leje en bil på Cuba. Cuba har over 600 km af lange sandstrande, og en lejebil vil derfor give en oplagt mulighed for at udforske de mere afsides strande på egen hånd.

I søgemaskinen på billeje.info kan du sammenligne priser på biludlejning i Cuba. Du kan leje bli flere steder i landet og naturligvis også i lufthavnene i Cuba.

Du kan læse mere om Cuba på landets officielle hjemmeside. Indholdet på siden skal dog nok tages med en gran salt.

Find den billigste lejebil på Cuba Find Billeje her --> Sammenlign priser her