Billeje i Caribien

Livet under havoverfladen er en af Caribiens største seværdigheder. Kilde: dmap

Skal I holde jeres ferie i Caribien på en af de caribiske øer, kan I med fordel bestille biludlejning til jeres rejse sydpå. Uanset hvilken af øerne i det Caribiske Hav, I vælger at tage til, kommer I nemmest rundt med en lejebil til rådighed.

Bestil udlejning af bil i Caribien

Caribien, som tidligere kendtes som de Vestindiske Øer eller Vestindien, består af østaten Bahamas samt de to øgrupper De små Antiller og De store Antiller. En af de mest besøgte øer i Caribien er Cuba, som er kendt for at have huset den berømte og berygtede kommunistforkæmper, Che Guevara. En anden af de større øer, som man bør leje en bil i, er Jamaica, som blandt andet er kendt for sine storslåede naturlandskaber, men også for at være fødeø for musiker og sanger Bob Marley. Med en udlejningsbil i Caribien kan I blandt andet besøge Nine Mile på Jamaica, hvor Marley blev født og senere begravet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billig billeje i Caribien

Caribien består af en masse beboede og ubeboede øer, og fælles for øerne er deres varme klima og skønne natur. Det er altid en god idé at bestille biludlejning i Caribien, da man kommer nemmere rundt på øerne i eget tempo med en bil til rådighed.

Biludlejning i Caribien

Pelikaner i Caribien. Kilde: Márcio Cabral de Moura

Tag på bilferie på en af de caribiske øer og bestil biludlejning i Caribien via Billeje.info. Her finder du altid de senest opdaterede priser på lejebiler på øerne i det caribiske hav.

Udlejningsbil i Caribien

Uanset hvilken ø i det caribiske hav, du vælger at besøge, kan du med fordel bestille billeje i Caribien online hjemmefra. Der er masser af oplevelser at finde rundt omkring på øerne.

Caribien er et område, der består af 25 stater. Mest populære blandt turister er øerne Cuba, Jamaica, Barbados og østaten Bahamas, der har formået at tiltrække turister i mange år, ikke mindst på grund af det fantastiske klima og de skønne sandstrande, der findes i det caribiske øhav.

Leje af bil på Caribien

Med en lejebil i Caribien kommer I nemt rundt og oplever de caribiske øers fantastiske landskaber og sandstrande. Stort set alle øerne i Caribien er de ultimative feriested, hvis du vil have hvide sandstrande og masser af sol, men også for naturen i regnskoven, El Yunque, på Puerto Rico samt cigarfabrikkerne og den unikke hovedstad Havana på Cuba.

Find den billigste lejebil i Caribien Find Billeje her --> Sammenlign priser her