Billeje på Aruba

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Aruba. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Aruba, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Aruba fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Aruba – et tropisk ferieparadis

Den caribiske ø Aruba, som ligger nær Venezuelas kyst, har status som en autonom stat inden for det nederlandske kongerige. Et tørt, tropisk klima med næsten konstant temperaturer omkring 27°C året rundt har gjort Aruba til et populært rejsemål, og i dag udgør turisme størstedelen af øens økonomi.

Aruba var indtil 1986 en del af De Hollandske Antiller, men udtrådte på det tidspunkt af føderationen. Dog har befolkningen valg at Aruba skal forblive en del af det nederlandske kongerige med samme status som Curaçao og Sint Maarten.

På Aruba er den største attraktion uden tvivl de fantastiske strande, som på den sydvestlige del af øen består af hvide sandstrande med turkisblåt vand. Lejer du en bil på Aruba, kan du som europæer nyde godt af at man benytter kilometer-angivelser på skilte og speedometre, ligesom trafikreglerne er internationale med højrevigepligt og hastighedsbegrænsninger på typisk 50 km/t i byen og 80 km/t på landeveje.

Med en størrelse på kun 184 km² er det svært at fare vild på Aruba, og med egen lejebil kan du nemt komme omkring til alle seværdigheder og byer i løbet af ferien. Mange vælger naturligvis at bruge det meste af tiden på Aruba med aktiviteter i eller ved vandet. Billeje er dog en chance for nemt at komme omkring til de forskellige strande og resten af øen.

Aruba

Strand på Aruba. Foto: Nestor Lacle, Creative Commons.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Aruba

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje på Aruba blandt store og små biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Caribien.

Find den billigste lejebil på Aruba Find Billeje her --> Sammenlign priser her