Billeje i Oranjestad

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Oranjestad på Aruba. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Oranjestad, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Oranjestad fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Oranjestad

Aruba er en lille ø-stat i Caribien, og har en tilsvarende lille hovedstad, Oranjestad, som dog har næsten 30.000 indbyggere. Byen som lokalt ofte blot kaldes for “Playa” ligger på den vestligste del af øens sydvendte kyst.

Oranjestad blev i 1820’erne opkaldt efter kong Willem van Oranje-Nassau den første, men byens oprindelse kan dog spores tilbage til slutningen af 1700-tallet, hvor der blev bygget et fort på stedet. I dag har Oranjestad udover nogle myndighedskontorer et væld af butikker, som henvender sig til de mange turister som kommer til Aruba. Især når de store krydstogtsskibe lægger til i byens marina, kan der være mange mennesker i byens gader.

Det er dog ikke kun butikker, som gør det værd at besøge Oranjestad. Det er således også interessent blot at vandre rundt i gaderne, besøge fiske- og gademarkeder og observere det lokale byliv. Der er desuden flere steder et interessant miks af moderne og gamle bygning, heriblandt flere eksempler på hollandsk kolonistil.

Bygning i Oranjestad

Bygning i Oranjestad. Foto: David et Magalie, Creative Commons.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Oranjestad

Har du brug for en lejebil til din ferie på Aruba, kan du i søgemaskinen oven over denne artikel nemt finde den billigste billeje i Oranjestad. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer på Aruba.

Find den billigste lejebil i Oranjestad Find Billeje her --> Sammenlign priser her