Billeje i Anguilla

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Anguilla. I søgemaskinen ovenfor er det nemt for dig at sammenligne priser på lejebiler i Anguilla. Du skal blot indtaste perioden, du ønsker at leje bil i Anguilla og trykke “find billigste pris”. Så vil du få en oversigt med alle ledige biler og priser.

Anguilla. Lej bil på Billeje.info

Besøg de fantastiske strande med billeje på Anguilla. Foto: tiarescott, CC.

Et tropeparadis og skattely

Den caribiske ø Anguilla, som er britisk territorium, er den nordligste af Leewardøerne i de små antiller. Øen er på blot 102 km² og dermed ikke meget større end Amager (96 km²). Anguilla, som på spansk betyder ål, har dog en mere langstrakt form med skønne sandstrande og koralrev, som har gjort den til et yndet rejsemål.

Anguilla har sin egen lufthavn med forbindelser til andre øer i Caribien såsom San Juan og Puerto Rico. Ligeledes er der færgeforbindelse til nærliggende Saint Martin, som blot tager 20 minutter.

Det er ikke kun de dejlige strande og farverige koralrev, som har gjort Anguilla populær. Øen har således også været et populært skattely, omend man i 2011 indførte en form for indkomstskat for at hjælpe en skrantende økonomi.

Udover den største ø, hvor hovedstaden The Valley ligger, omfatter Anguilla også en række ubeboede småøer.

Læs mere om Anguilla på det officielle turistkontors hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste biludlejning på Anguilla

Trods øens beskedne vejnet er en lejebil en god måde at komme omkring på Anguilla, hvis du ønsker at besøge de bedste strande og også opleve noget af den lokale kultur. I søgemaskinen øverst på siden kan du nemt finde og bestille billeje i Anguilla hjemmefra, så du er sikker på at der står en lejebil klar ved din ankomst til det caribiske ferieparadis.

Du kan finde information om mange andre populære destinationer i Caribien her på Billeje.info.

Find den billigste lejebil i Anguilla Find Billeje her --> Sammenlign priser her