Billeje i Anguilla Lufthavn - find billigste biludlejning

Bestil din billeje i Anguilla Lufthavn her. Selvom øen ikke er ret stor, er en lejebil alligevel dog en stor hjælp til at komme omkring. I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt og nemt sammenligne priser på lejebiler i Anguilla Lufthavn.

Strand på Anguilla. Lej bil på Billeje.info

Anguilla er elsket for sine strande. Foto: alljengi, Creative Commons.

Anguilla’s eneste lufthavn

Lufthavnen på Anguilla, der officielt hedder Clayton J. Lloyd International Airport, har ikke forbindelser til Europa, men betjenes til gengæld af rutefly, som Cape Air og Rainbow International Airlines, plus eksklusive charterfly med forbindelser til resten af Caribien og USA.

Anguilla er for eksempel blot en times flyvning fra Puerto Rico, ligesom der blot er få minutters flyvning til St. Maarten, som betjenes af adskillige amerikanske flyselskaber. Langt hovedparten turisterne på Anguilla ankommer faktisk med fly til St. Maarten, hvorfra der sejler en båd (ca. 20 minutter) det sidste stykke over til Anguilla.

Myndighederne på Anguilla ønsker sig en større, mere moderne lufthavn for at kunne tilbyde direkte forbindelser til udlandet. Først og fremmest er det nødvendigt med en længere landingsbane, hvis større, internationale flyselskaber skal lokkes til. Men derudover er den lille terminal heller ikke tidsvarende.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste biludlejning i Anguilla Lufthavn

De dejlige strande med farverige koralrev gør Anguilla til et populært rejsemål, og den lille caribiske ø har derfor et forholdsvis bredt udvalg af biludlejningsselskaber. Særligt i højsæsonen bør du dog have en reservation hjemmefra, hvis du vil være sikker på, at der er en ledig lejebil til dig.

I søgemaskinen her på Billeje.info er det nemt at finde den billigste biludlejning i Anguilla Lufthavn fra både internationale biludlejningsselskaber som Avis, men også mindre, lokale udlejere. Du skal blot angive, hvornår du har brug for en bil. Så får du efter få sekunder en oversigt over tilgængelige lejebiler i den periode.

Udforsk Anguilla med billeje

Anguilla er kun omkring 25 kilometer lang, og du kan køre fra den ene ende til den anden på omkring 45 minutter. Men du bør dog tage dig god tid, så du kan stoppe undervejs for at nyde godt af de mange strande, restauranterne og så videre.

For at leje en bil i Anguilla Lufthavn (lufthavnskode AXA), skal du udover naturligvis at have et gyldigt kørekort også købe et midlertidigt, lokalt kørekort, der gælder tre måneder. Det koster i skrivende stund 25 dollars (US), og købes hos dit biludlejningsselskab på øen.

Find den billigste lejebil i Anguilla Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her