Billeje i Brasilien

Brasilien byder blandt andet på fantastiske strande der med bil er nemt tilgængelige. Foto: Jorge Andrade

Billeje i Brasilien er et must, hvis man ønsker at få mest muligt ud af sin rejse til dette enorme land. Billeje.info hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje – uanset hvor i Brasilien du starter dit eventyr.

Find en udlejningsbil i Brasilien

Selvom det alligevel vil være stort set umuligt at se alt på en to ugers ferie, så betyder friheden ved en lejebil, at man helt sikkert vil opleve flere af Brasiliens højdepunkter end ved at deltage i organiserede ture og udflugter.

Desuden er man mere afslappet og komfortabel ved at rejse rundt i en lejebil, hvor man kan køre i sit eget tempo, og sætte aircondition på når man ønsker det.

Man skal dog passe på med ikke at overvurdere sine køreevner, da afstandene mellem mange brasilianske byer er enorme. For eksempel vil en tur fra Brasilia til Salvador tage over fjorten timers kørsel.

To timers kørsel vest for Rio de Janeiro finder man den fantastiske kystby, Angra dos Reis, hvorefter man kan tage en kort færgetur til de uspolerede tropiske øer, såsom Ilha Grande der byder på postkort-lignende scenerier med hvide sandstrande og turkisblåt hav.

Andre højdepunkter inkluderer Brasiliens hovedstad, Brasilia, som er på UNESCOs verdensarvsliste, og den verdensberømte regnskov, Amazon, som strækker sig over det meste af det nordlige Brasilien. Og man må da endelig ikke glemme de berygtede strande såsom Ipanema og Copacabana i Rio de Janeiro.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lej en bil i Brasilien

Når du lejer en bil i Brasilien, skal du sørge for, at der ligger en førstehjælpskasse i bilen, ligesom du skal huske en mobiltelefon og masser af vand.

Vejene kan være ujævne og øde i de landlige områder i Brasilien. Husk at sørge for vejkort, da man hurtigt kan blive desorienteret i de ukendte områder, selvom man også kan benytte satellitnavigation.

Det er en god idé, at arrangere biludlejning i Brasilien til sin rejse i god tid, så man sikrer sig den bedste bil og den billigste pris, ligesom man kan sørge for at afhente sin lejebil i lufthavnen, således at man kan påbegynde sin rejse med det samme.

Søg efter lejebiler hos Billeje.info og sammenlign priser på biludlejning fra alle de kendte billeje-selskaber i Brasilien.

Oplev også Brasiliens rige natur med billeje. Kilde: Dario Sanches

Brasilien ligger på top ti over verdens største lande, så der er alle mulige gode grunde til at booke leje af bil, hvis ens rejse går til Brasilien, og man vil opleve så meget af dette land som muligt.

Lej bil i Brasilien

Med billeje i Brasilien bliver det nemt at udforske landet på egen hånd, og der er masser af spændende ting og seværdigheder, I kan opleve, når I holder ferie i Brasilien. Tag blandt andet lejebilen ud til hovedstaden Brasilia, ca. midt inde i landet eller ud til kysten, hvor den spændende by, Rio de Janeiro, ligger. Her finder I den berømte kæmpestatue af Jesus, Cristo Redentor.

Ferie med billeje i Brasilien

Uanset hvilken del af Brasilien, I vælger at besøge, har I mulighed for at leje en bil til jeres rejse. I kan finde de bedste priser på lejebiler i Brasilien via vores car rental søgning her på siden.

Skal I holde jeres ferie i Brasilien, er det selvfølgelig oplagt at flyve dertil og bestille biludlejning fra en af landets lufthavne, hvor fra I kommer nemt videre til jeres hotel eller ferielejlighed, hvis I har lejet en bil.

Find den billigste lejebil i Brasilien Find Billeje her --> Sammenlign priser her