1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Billeje i Perth

Oplev Pert og de omgivende regioner med billeje. Foto: Fernando de Sousa

Perth er muligvis den mest isolerede storby i verden. Perth ligger således på den vestlige kyst af Australien over 4400 kilometer fra Sydney. Men lad dog ikke denne afstand narre dig, Perth er lige så australsk som alle andre steder i landet og har en kosmopolitisk atmosfære og en fantastisk naturlig skønhed.

Lej en bil i Perth med billeje.info – Vi søger efter priser på biludlejning fra alle billejeselskaber i perth og andre byer i Australien.

Billeje.info tilbyder billeje i Melbourne, Canberra, Sydney, Alice Springs, Perth, Brisbane, Cairns, Darwin, Byron Bay samt andre steder i Australien. Vi samarbejder med alle de kendte biludlejningsfirmaer, men også mindre lokale selskaber der ofte har gode tilbud på lejebiler. Book din bil online i dag og få fordel af vores fantastiske tilbud. Lejer du en bil i Perth er det en nem og billig måde at udforske denne fantastiske by og komme til andre nærliggende attraktioner og seværdigheder i Australien.

Perth – City of Light

Perth er hovedstad og største by i staten Western Australia, og den fjerde mest folkerige by i Australien. Perth byområde har således en anslået befolkning på over 2 millioner indbyggere. Hovedstadsområdet er beliggende i den sydvestlige del af staten mellem det Indiske Ocean og en lav kyst-bjergkæde kaldet Darling Range.

Perth blev kendt verden over som “City of Light”, da byens borgere tændte deres huslys og gadelygter, hvilket den amerikanske astronaut John Glenn lagde mærke til, mens han kredsede om jorden på rumfærgen Friendship i 1962.

Områder og seværdigheder omkring Perth i Australien

Perth har en ganske malerisk beliggenhed ved flodbredden og kan prale med sol næsten året rundt samt en frodig og livlig atmosfære. Selv forstæderne kan have interesse for besøgende. De fantastiske hvide strande Cottesloe og Scarborough er for eksempel lidt af et mekka for svømmere og surfere på trods af, at der findes hvidhajer i området. Kings Park som ligger i byen er et vidunderligt sted at slappe af med en is eller en picnic kurv. Der er endda en stor botanisk have i nærheden, hvor du kan vandre en tur gennem mange forskellige typer vegetation og krat. For en mere kulturel oplevelse, har Museum of Western Australia et fantastisk udvalg af udstillinger og artefakter. Det inkluderer naturhistorie, aboriginale traditioner, dinosaurer og udstoppede hajer. Det er et bemærkelsesværdigt museum som er værd at bruge en hel dag på.

Oplev Perth på en bilferie

Lej en bil og tage en tur ned til Perths handelshavn, Freemantle. Denne livlige og smukke lille by har et par gode restauranter og barer og nogle historiske seværdigheder. Du kan også tage turen videre op langs kysten, og har du ekstra tid, kan du tage et smut til det fantastiske Ningaloo Reef eller sydpå til den frodige Margaret River vin regionen, som også har en blomstrende surferkultur.

Biludlejning i Perth Lufthavn

Der ligger en international lufthavn, Perth Airport, som målt på passagerer er den fjerdestørste i Australien. Lufthavnen, der ligger omkring 10 kilometer øst for bymidten, består af fire terminaler, der er spredt over et større område. For dig som skal videre fra Pert Lufthavn med billeje, er det dog ikke noget problem, da der i alle terminaler er skranker med biludlejningsfirmaer. Har du bestilt din lejebil hjemmefra, er det derfor blot et spørgsmål om at følge skiltningen mod ‘Car hire’.

I Perth Lufthavn (lufthavnskode: PER) kan du benytte en stribe af de mest kendte biludlejningsfirmaer såsom Avis, Budget, Europcar og Hertz. Derudover vil mindre udlejere, som ikke er repræsenteret i selve lufthavnen, ofte tilbyde transfer til og fra deres nærliggende udlejningsstation.

Du kan finde mere information om faciliteterne i lufthavnen på dens officielle hjemmeside.

Sammenlign priser på billig billeje i Perth i Australien

Sammenlign priser fra alle biludlejningsselskaber i Perth ved hjælp af søgemaskinen øverst her på siden. Den finder priser fra de kendte selskaber som Avis og Hertz, men også fra små lokale billejefirmaer der ofte har gode tilbud på biler. Husk at checke om priserne indeholder ubegrænset antal kilometer og lovpligtige forsikringer.

Læs mere i vores FAQ om billeje