Billeje i Perth

Oplev Pert og de omgivende regioner med billeje. Foto: Fernando de Sousa

Perth er muligvis den mest isolerede storby i verden. Perth ligger på den vestlige kyst af Australien, med over 4400 kilometer fra Sydney. Men lad dog ikke denne afstand narre dig, Perth er lige så australsk som alle andre steder i landet og har en kosmopolitisk atmosfære og en fantastisk naturlig skønhed.

Lej en bil i Perth med billeje.info – Vi søger efter priser på biludlejning fra alle billejeselskaber i perth og andre byer i Australien.

Læs mere om biludlejningsselskaber

Billeje.info tilbyder billeje I Melbourne, Canberra, Sydney, Alice Springs, Perth, Brisbane, Cairns, Darwin, Byron Bay samt andre steder i Australien. Vi samarbejder med alle de kendte biludlejningsfirmaer, men også mindre lokale selskaber der ofte har gode tilbud på lejebiler. Book din bil online i dag og få fordel af vores fantastiske tilbud. Lejer du en bil i Perth er det en nem og billig måde at udforske denne fantastiske by og komme til andre nærliggende attraktioner og seværdigheder i Australien.

Information og fakta om Perth i Australien

Perth er hovedstad og største by i den australske stat i det vestlige Australien, og den fjerde mest folkerige by i Australien. Perth byområde har en anslået befolkning på næsten 1.700.000 million indbyggere.
Hovedstadsområdet er beliggende i den sydvestlige del af Western Australia, mellem det indiske Ocean og en lav kyst-skrænt kaldet Darling Range.
Perth blev kendt verden over som “City of Light”, da byens borgere tændte deres huslys og gadelygter som den amerikanske astronaut John Glenn så lagde mærke til, mens han kredsede om jorden på rumfærgen Friendship i 1962.

Læs mere om biludlejning i Australien

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Områder og seværdigheder omkring Perth i Australien

Perth er beliggende på en nærmest malerisk beliggenhed ved flodbredden og kan prale med sol næsten året rundt samt en grøn og livlig atmosfære. Selv forstæderne kan have interesse for de besøgende. De fantastiske hvide strande Cottesloe og Scarborough er svømmernes og surfernes favoritter, på trods af at der findes “white pointer” hajer i området. Kings Park som ligger i byen er et vidunderligt sted at slappe af med en is eller en picnic kurv. Der er endda en stor botanisk have i nærheden hvor man kan vandre gennem de mange forskellige sorter af vegetation og krat. For en mere kulturel oplevelse, har Museum of Western Australia et fantastisk udvalg af udstillinger og artefakter. Her iblandt naturhistorie, aboriginale traditioner, dinosaurer og udstoppede hajer. Det er et bemærkelsesværdigt museum som er værd at bruge en hel dag inden i. Få flere informationer hos turistkontoret i Australien

Oplev Perth på en bilferie

Lej en bil og tage en tur ned til Perths handelshavn, Freemantle. Denne livlige og smukke lille by har et par gode restauranter og barer og nogle store koloniale artefakter. Du kan også tage turen videre op langs kysten og har man ekstra tid kan man tage et smut til det forbløffende Ningaloo Reef eller sydpå til den frodige Margaret River vin regionen, som også har en blomstrende surfer kultur.

Sammenlign priser på billig billeje i Perth i Australien

Sammenlign priser fra alle biludlejningsselskaber i databasen. Vi søger efter priser fra de kendte selskaber som Avis og Hertz, men også fra små lokale billejefirmaer der ofte har gode tilbud på biler. Husk at checke om priserne indeholder ubegrænset antal kilometer og lovpligtige forsikringer.

Læs mere i vores FAQ om billeje

Find den billigste lejebil i Perth Find Billeje her --> Sammenlign priser her