1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Billeje i Brisbane

Udforsk Brisbane og det omgivende område med billeje. Foto: Richard Fisher

Lej en bil i Brisbane med billeje.info. Vi er specialist i billig biludlejning online, også i Australien!

Indtast dine ønsker i billeje-søgemaskinen og få et overblik med alle ledige lejebiler i Brisbane. Vi sammenligner priser fra alle biludlejningsfirmaer i Australien, så du er sikker på at få den billigste pris på din lejebil.

Brisbane er en lys og livlig by med et levende kulturliv. Beliggende på den sydlige spidst af Queensland, nyder Brisbane et behageligt klima og er velsignet med nogle dejlige strande bare et stenkast fra byen. Billeje.info tilbyder bil udlejning i Brisbane, lufthavne og downtown steder i hele Australien. Lejer du en bil i Brisbane giver det dig frihed til at udforske området i dit helt eget tempo.

Brisbane, kendt for byliv, shopping og kultur

Brisbane er hovedsageligt kendt for det livlige natteliv og flotte hoteller, men byen byder også på overraskende mange kulturelle oplevelser. The Queensland Cultural Center er for eksempel hjemsted for et stort kunstgalleri, museum, bibliotek, samt et stort teater, der tilbyder begivenheder året rundt. Som en pause fra strandene og grilmaden er dette sted bestemt et besøg værd.

Mange kommer dog til Brisbane på grund af den blomstrende café, bar og restaurant scene, hvor der især er meget at udforske i områder såsom Paddington, New Farm og West End. Backpackere strømmer til Brisbane på den berygtede østkyst rute, så diskotekerne er altid proppet med et internationalt publikum, fast besluttet på at gøre aftenen til en god oplevelse. Er man til noget mindre støjende, kan du prøve Lone Pine Koala Sanctuary, en hyggelig lille zoologisk have fyldt med australsk dyreliv, heraf 130 koalaer. Vil du shoppe, kan du prøve at gøre et scoop på et af markederne på South Bank.

Kernen i Queensland

Brisbane er hovedstad og mest folkerige by i den australske stat Queensland samt den tredje mest folkerige by i Australien. Brisbanes byområde har en befolkning på 2 millioner og udgør kernen i det sydøstlige Queensland byområde, der omfatter mere end 3 millioner mennesker.

Brisbane er opkaldt efter floden, hvis bredder den ligger ved, som igen var opkaldt efter Sir Thomas Brisbane, guvernør i New South Wales fra 1821 til 1825. Den første europæiske bosættelse i Queensland var en straffekoloni på Redcliffe, 28 km nord for Brisbane.

Oplevelser med lejebil i og omkring Brisbane

Mange besøgende kommer til Brisbane enten på vejen op til Cairns eller på vej ned til Sydney. De fleste tager så et stop ved Surfers Paradise eller Byron Bay. Hvad enten du tænker på at køre til byen, eller eventuelt leje en bil i Brisbane er billeje den ideelle måde at rejse på, eller blot en måde at udforske den omkringliggende region. Det kunne for eksempel være en dagstur til smukke Mount Coot-tha, som er en af de kendte seværdigheder i denne del af Australien.

Bestilling af billeje i Brisbane Lufthavn

Ankommer du til Brisbane Lufthavn, er det mest praktiske som regel at afhente din lejebil allerede her. For det første slipper du så for at bekymre dig om, hvilke offentlige transportmuligheder der ellers er, og for det andet er udvalget af lejebiler ofte størst i lufthavnen.

I Brisbane Airport (lufthavnskode: BNE), som har talrige indenrigsruter og internationale forbindelser, finder du store udlejningsfirmaer som Avis, Budget, Europcar, Hertz, Enterprise og Thrifty inde i selve lufthavnen. Dertil kommer, at der er firmaer, som ikke er repræsenteret i selve lufthavnen, men i stedet tilbyder transport til og fra deres udlejningsstation i nærheden.

Du kan læse mere om lufthavnens faciliteter på dens officielle hjemmeside.

Sammenlign priser online på billeje i Brisbane

Uanset hvor du ønsker at afhente din bil, kan du finde et godt tilbud i søgemaskinen, da den sammenligner priser fra alle billejeselskaber i Brisbane, både de store kendte som Avis og Hertz biludlejning, men også fra mindre lokale firmaer, som ofte har de bedste tilbud på lejebiler online.

Du skal blot angive hvor og hvornår, du ønsker at afhente din lejebil. Så giver søgemaskinen dig en oversigt over de aktuelt bedste priser fra de forskellige biludlejningsfirmaer på lokaliteten. Når du har fundet det tilbud, som passer bedst til dine behov, er du blot nogle få klik fra at have sikret dig, at den vil stå klar.

Har du spørgsmål om billeje så find svaret i vores FAQ om biludlejning