Billeje i Brisbane

Udforsk Brisbane og det omgivende område med billeje. Foto: Richard Fisher

Lej en bil i Brisbane med billeje.info. Vi er specialist i billig biludlejning online, også i Australien!
Indtast dine ønsker i billeje-søgemaskinen og få et overblik med alle ledige lejebiler i Brisbane. Vi sammenligner priser fra alle biludlejningsfirmaer i Australien, så du er sikker på at få den billigste pris på din lejebil.
Brisbane er en lys og livlig by med et dejligt kulturliv. Beliggende på den sydlige spidst af Queensland, nyder Brisbane et behageligt klima og er velsignet med nogle dejlige strande, liggende et stenkast fra byen. Billeje.info tilbyder bil udlejning I Brisbane, lufthavne og downtown steder I hele Australien. Lejer du en bil i Brisbane giver det dig frihed til at udforske området I dit helst eget tempo.

Læs mere om billig billeje i Australien

Brisbane, kendt for byliv, shopping og kultur

Brisbane er hovedsageligt kendt for det livlige natteliv og flotte hoteller, men byen byder på overraskende mange kulturelle oplevelser. The Queensland Cultural Center er hjemsted for et stort kunstgalleri, museum, bibliotek, samt et stort teater, der tilbyder begivenheder året rundt. Som en pause fra strandene og grilmaden gør dette det til et fascinerende besøg. Selvfølgelig kommer mange til Brisbane på grund af den blomstrende café, bar og restaurant scene, hvor det er helt i top, i områder såsom Paddington, New Farm og West End. Backpackere strømmer til Brisbane på den berygtede østkyst rute, så diskotekerne er altid proppet med et internationalt publikum, fast besluttet på at gøre aftenen til en god oplevelse. Er man til noget mindre støjende, kan du prøve Lone Pine Koala Sanctuary, en hyggelig lille zoologisk have fyldt med australsk dyreliv, heraf 130 koalaer. Vil man gerne shoppe, kan man prøve at lave et scoop på en af markederne på South Bank.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplevelser i lejebil i og omkring Brisbane

Mange besøgende kommer til Brisbane enten på vej op til Cairns eller på vej ned til Sydney. De fleste tager så et stop ved Surfers Paradise eller Byron Bay. Hvis du tænker på at køre til byen, eller leje en bil i Brisbane er det den ideelle måde at fortsætte din rejse, eller blot en måde at udforske den omkringliggende region. Det kunne for eksempel være en dagstur til smukke Mount Coot-tha, så er en af de kendte seværdigheder i denne del af Australien.

Information og fakta om Brisbane

Brisbane er hovedstaden og mest folkerige by i den australske stat Queensland og den tredje mest folkerige by i Australien. Brisbanes byområde har en befolkning på 2 millioner og udgør kernen i det sydøstlige Queensland byområde, der omfatter mere end 3 millioner mennesker.
Brisbane er opkaldt efter floden, hvorpå den sidder, som igen var opkaldt efter Sir Thomas Brisbane, guvernør i New South Wales fra 1821 til 1825. Den første europæiske bosættelse i Queensland var en straffekoloni på Redcliffe, 28 km nord for Brisbane.

Få flere informationer om Brisbane hos turistkontoret

Sammenlign priser online på billeje i Australien

Australien er et stort land og der findes mange lufthavne og byer du kan rejse til på en bilferie. Hos Billeje.info tilbyder vi billeje i alle de store byer og lufthavne, bla. Adelaide, Brisbane, Melbourne, , Sydney, Perth, Alice Springs, Cairns, Darwin, samt andre steder I Australien. Uanset hvor du ønsker at afhente din bil er vi sikre på du finder et godt tilbud i søgemaskinen, da den sammenligner priser fra alle billejeselskaber, både de stor kendte som Avis og Hertz biludlejning, samt fra mindre lokale firmaer der ofte har de bedste tilbud på lejebiler online.

Har du spørgsmål om billeje så find svaret i vores FAQ om biludlejning

Find den billigste lejebil i Brisbane Find Billeje her --> Sammenlign priser her