Billeje i Adelaide

Besøg seværdighederne i Adelaide med billeje. Foto: Adam.J.W.C.

Lej en bil i Adelaide via Billeje.info – online specialist i billig biludlejning. Denne attraktive australske by har en dejlig forfriskende atmosfære og et livligt natteliv, som tiltrækker mange gæster fra hele verden. Adelaide er hovedstaden i delstaten South Australia og er en by som formår at mikse stemningen fra en storby og en lille landsby.
I søgemaskinen herover kan du sammenligne priser på lejebiler fra alle biludlejningsselskaber i Adelaid.

Da Adelaide har gode attraktioner såsom restauranter, barer og udendørs aktiviteter er det en dejlig by at tage til i et par dage. Billeje.info tilbyder billeje inde i Adelaide og i lufthavne samt mange andre byer i Australien. Det er billigt at leje en bil i Adelaide via Billeje.info og en god måde at opleve byen samt området omkring byen i dit eget tempo.

Information om Adelaide

Adelaide er hovedstaden og den mest befolkningsrige by i South Australia. Derudover er det den femte største by i Australien med et indbyggertal på over 1.3 millioner.

Byen er opkaldt til ære for dronning Adelaide, den tysk fødte datter af Kong William IV. Byen blev grundlagt i 1836. Oberst William Light, en af grundlæggerne af Adelaide designede byen og valgte at ligge den tæt på floden Torrens. Adelaides etablering blev formet af religiøs frihed og borgerlige frihedsrettigheder, som førte til kælenavnet “City of Churches”

Opkaldt til ære for dronning Adelaide, den tysk-fødte consort af King William IV, blev byen grundlagt i 1836 som en planlagt hovedstad for en fri britisk provins i Australien. Byen er kendt for sit design med masser af lys og luft. Adelaide er således formet som et gitter med brede boulevarder og store offentlige pladser og helt omgivet af parker.

Biludlejning i Adelaide Lufthavn

Adelaide Airport (lufthavnskode: ADL), der ligger omkring 6 kilometer fra centrum, er flere gange de senere år blevet kåret til Australiens lufthavn. Den er dog kun landets femtestørste lufthavn, men benyttes ikke desto mindre af mere end 8 millioner passagerer årligt. Lufthavnen benyttes af talrige store flyselskaber som Emirates, Qantas og Singapore Airlines, der flyver til både andre australske storbyer og internationale destinationer.

Lejer du en bil i Adelaide Lufthavn, har du flere muligheder for at udforske delstaten i dit eget tempo. Biludlejningsfirmaer som Avis, Budget, Hertz og Enterprise har deres skranker i terminalens stueniveau ved siden af bagagehallen. Selve lejebilerne er ligeledes parkeret i stueniveau i et nærliggende parkeringshus.

Læs mere om lufthavnens faciliteter på den officielle hjemmeside.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Områder at besøge i Adelaide

Adelaide ligger ved foden af bjergkæden Mount Lofty Ranges og ved Gulf of St. Vincent. Inde i centrum af byen er der dejlige parker som er populære åndehuller. Vinelskere må heller ikke gå glip af den nærliggende Barossa Valley, hvis vine er kendt og bliver eksporteret til hele verden. Det er et must at tage besøge nogle af de dejlige vinmarker og få en smagsprøve på de dejlige frugtagtige vine, som området tilbyder. Er man til shopping og god mad er Rundle Street et af de bedste steder at tage hen. Her finder du et kæmpe center, som tilbyder alt fra frugt og grønt, til designer sko og tøj. Skulle du få lyst til mere kulturelle indslag kan du tage på Art Gallery of South Australia som tilbyder en imponerende kollektion af australsk og international kunst.

Oplev Adelaide på en bilferie

Lej en bil i Adelaide og oplev byen for dig selv og yderligere området omkring Adelaide som er oplagt til en bilferie. Bjergene omkring Adelaide er et dejligt sted at besøge og har utroligt flot sceneri. Skulle man få lyst til at holde ind til siden og spise en frokost er der dejlige picnic områder over det hele. Glenelg er også et besøg værd. Det er Adelaides mest populære strand på grund af dens flotte hvide sand og charmerende gamle forlystelsespark.

Billeje.info tilbyder ikke blot billeje i Adelaide, men også i populære byer som Melbourne, Canberra, Sydney, Alice Springs, Perth, Brisbane, Cairns, Darwin, Byron Bay samt andre steder i Australien. I søgemaskinen øverst her på siden finder du således priser på lejebiler fra alle de kendte biludlejningsfirmaer, men også mindre lokale selskaber der ofte har gode tilbud på billeje. Book din bil online i dag og få mest for dine penge!

Find den billigste lejebil i Adelaide Find Billeje her -- data-src=