billeje i Melbourne

Oplev Melbourne og omgivelserne med billeje. Foto: Chris Samuel

Lej en bil i Melbourne igennem billeje.info. Vi er specialist i formidling af billig biludlejning online. Søgemaskinen sammenligner priser på lejebiler i Melbourne fra alle billeje-selskaber, så du er sikker på at få den billigste pris.

Denne grønne kystby er en berusende blanding af kultur, natteliv, naturskatte og sjove aktiviteter i vandet. Besøg Melbourne for en weekend og eller en hel måned, der mangler ikke aktiviteter. Billeje.info tilbyder billeje i Melbourne, Canberra, Sydney, Alice Springs, Perth, Brisbane, Cairns, Darwin, samt andre steder i Australien. Du finder naturligvis også biler i alle lufthavne i Australien. Vi samarbejder med alle de kendte biludlejningsfirmaer, men også mindre lokale selskaber der ofte har gode tilbud på lejebiler. Book din bil online i dag og få fordel af vores fantastiske tilbud. Lejer du en bil i Melbourne er det en nem og billig måde at udforske denne fantastiske by og komme til andre nærliggende attraktioner.

Se her hvor nemt det er at bestille en bil online

Forslag til områder at besøge i Melbourne

Melbourne har en sund, lys atmosfære, som formår at omfatte storbyens handlekraft med en afslappende atmosfære. Et stort udvalg af restauranter, barer og klubber betyder, at Melbourne egner sig godt til socialt samvær, mens den blomstrende kunstscene byder på kulturelle attraktioner af alle typer. The South Bank huser Victorian Arts Centre og National Gallery of Victoria. Begge indeholder nogle fremragende kunstværker fra australske og internationale kunstnere og nogle vidunderlige koloniale artefakter. Melbournes centrale Områder byder på gode shopping muligheder, især Carlton, som har smarte italienske butikker. Victoria St i Richmond har en overflod af billige restauranter og er hjertet i det vietnamesiske samfund. Det er helt sikkert et besøg værd, bare for at prøve nogle af de lækre vietnamesiske retter og derefter vandre over til strandpromenadens barer, for en øl og en snak til den smukke solnedgang.

Oplev Melbourne på en bilferie

Området omkring Melbourne er utroligt dejligt. Fra den attraktive kyst til foden af Dandenong Mountains, er der masser at opdage, når du lejer en bil og kan tage på udflugt, på dine egne betingelser. Yarra-regionen er et af de mest berømte vinområder i Australien og har for nogle fantastiske rundture på de forskellige vingårde. Et godt tip er at tage til Phillip Island og Gippsland for et eventyr ude i naturen, omgivet af koalaer og gummitræer.

Læs mere om tips til bilferie i en lejebil

Information om Melbourne

Melbourne er hovedstad og den mest folkerige by i staten Victoria, og er den anden mest folkerige by i Australien efter Sydney, med et indbyggertal på lidt over 4 millioner indbyggere. Indbyggerne i Melbourne kaldes Melburnians.
Melbourne blev grundlagt i år 1835 (47 år efter den europæiske bosættelse i Australien) af besættere fra Van Diemens. Det blev navngivet af guvernør Richard Bourke i 1837, til ære for William Lamb Viscount Melbourne. I den victorianske guldfeber i 1850’erne blev det omdannet til et af verdens største og rigeste byer.

Søg efter billig billeje i Melbourne

Indtast dine ønsker til destination for afhentning af din lejebil og evt. for aflevering, hvis du ønsker at aflevere bilen et andet sted. Skriv dato og antal dage og tryk søg billig billeje. Så får du en oversigt med alle ledige biler og priser. Husk at prisen er altid inkl. fri kilometer og alle lovpligtige forsikringer.

Læs mere om forsikring når du bestiller billeje

Find den billigste lejebil i Melbourne Find Billeje her --> Sammenlign priser her