Billeje i Melbourne

Velkommen til Australiens mest sportsgale by. Her får du både tennis, Formel 1, cricket, rugby og Aussie Football i topklasse – og en fremragende mad- og musikkultur. Lej en bil i Melbourne igennem billeje.info. Vi er specialist i formidling af billig biludlejning online. Søgemaskinen sammenligner priser på lejebiler i Melbourne lufthavn og alle andre udleveringssteder i byen, fra alle billeje-selskaber, så du er sikker på at få den billigste pris.

Billig billeje i Melbourne centrum og Melbourne lufthavn
Velkommen til smukke og inspirerende Melbourne, Australien.

Denne grønne storby, som efterhånden har vokset sig hele vejen rundt om Port Philip Bay, er en berusende blanding af kultur, natteliv, naturskatte, sport og sjove aktiviteter i vandet. Besøg Melbourne for en weekend, en uge eller en hel måned – der mangler ikke aktiviteter for store og små.

Forslag til områder at besøge i Melbourne

Melbourne har en sund, lys atmosfære, som formår at omfatte storbyens handlekraft med en afslappende atmosfære. Et stort udvalg af restauranter, barer og klubber betyder, at Melbourne egner sig godt til socialt samvær, mens den blomstrende kunstscene byder på kulturelle attraktioner af alle typer. The South Bank huser Victorian Arts Centre og National Gallery of Victoria. Begge indeholder nogle fremragende kunstværker fra australske og internationale kunstnere og nogle vidunderlige koloniale artefakter. Melbournes centrale område byder på gode shoppingmuligheder, især Carlton, som har smarte italienske butikker. Victoria St i Richmond har en overflod af billige restauranter og er hjertet i det vietnamesiske samfund. Det er helt sikkert et besøg værd, bare for at prøve nogle af de lækre vietnamesiske retter og derefter vandre over til strandpromenadens barer, for en øl og en snak til den smukke solnedgang.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev Melbourne på en bilferie

Området omkring Melbourne er utroligt dejligt. Fra den attraktive kyst til foden af Dandenong Mountains, er der masser at opdage, når du lejer en bil og kan tage på udflugt, på dine egne betingelser. Yarra-regionen er et af de mest berømte vinområder i Australien og byder bl.a. på nogle fantastiske rundture på de forskellige vingårde. Et godt tip er at tage til Phillip Island og Gippsland for et eventyr ude i naturen, omgivet af koalaer og gummitræer.

Mod syd kan man opleve den vilde kyst langs Sydhavet. Sydpolen er nærmeste nabo, når man ser bort fra øen Tasmanien. Geografien har her skabt to spændende halvøer, Mornington og Bellarine, som kun netop lader sig adskille af et smalt stræde, hvor skibe kan klemme sig igennem for at krydse Port Philip Bay og lægge til i Melbourne. Begge halvøer er spændende udflugtsmål for dagsture, og byder på vidt forskellig natur.

Great Ocean Road

Intet kan dog måle sig med den imponerende Great Ocean Road – Victorias pendant til Highway 1 i Californien – som følger kysten fra badebyen Torqay (en times tid sydvest for centrum) og vestover til Mount Gambier. Undervejs passerer man et utal af smukke udsigter og man får lyst til at stoppe igen og igen. Blandt højdepunkterne er Great Otway National Park og Cape Otway, som man kører lige igennem, og så de navnkundige Twelve Apostles, som består af en række fritstående støtter i op til 50 meters højde, bestående af kalksten – som er blevet afskåret fra kysten og kan betragtes fra Great Ocean Road, og en række udsigtsplatforme, ligesom man kan se dem fra stranden. Navnet Twelve Apostles er dog efterhånden en smule misvisende, efter en håndfuld af dem har måttet give efter for erossion og er styrtet sammen.

Efter Mount Gambier hedder ruten ikke længere Great Ocean Road, men vejen fortsætter mere eller mindre langs kysten, som man kan følge frem til andre udflugtsmål som fx. Kangaroo Island og millionbyen Adelaide i delstaten South Australia.

Lej en bil i Melbourne og tag turen ad Great Ocean Road – en af Australiens flotteste vejstrækninger

Billeje i Melbourne lufthavn – Tullamarine Airport

Melbournes store, internationale lufthavn ligger i den nordvestlige del af byen. Den blev indviet i 1970 som afløser for den nærliggende, men noget mindre Essendon Airport, der stadig håndterer privatfly og få indenrigsfly den dag i dag. Melbourne Airport ligger i området Tullamarine, og kendes derfor også ofte blot som Tullamarine Airport, selvom den har fået lufthavnskoden MEL. Lufthavnen håndterer knap 40 mio. passagerer om året ca. 30 flere end Københavns Lufthavn), bl.a. på en af verdens travleste flyruter, Melbourne – Sydney.

Når man ankommer til passagerterminalen i Melbourne, skal man krydse en række baner med busholdepladser, taxaholdepladser og ridesharing, for at komme frem til billejekontorerne, som befinder sig i stueetagen af et stort parkeringshus. Du skal altså bevæge dig ud af terminalen, og tage dit bagage med, for det er ikke muligt herefter at køre ud fra parkeringen og frem til terminalen.

Selvom der har været tale om det i årtier, er der endnu ikke taget beslutning om at forbinde Tullamarine med centrum via jernbane, så det mest almindelige er at tage en bus (Skybus’ røde dobbeltdækkerbusser kører i pendulfart, men primært til centrum (CBD)), en taxa, Uber, eller leje en bil selv. Det er en god idé at booke sin lejebil hjemmefra – fx. her på billeje.info – så man ved hvilket kontor man skal finde, når man kommer frem. Her findes bl.a. kontorer for Hertz, Redspot, Europcar og Budget.

Billeje i Melbourne lufthavn
Det australske flyselskab Qantas har en hel terminal i Melbourne lufthavn, alene til ruten til Sydney. Foto: Lars K Jensen, Billeje.info.

Billeje i Avalon lufthavn ved Geelong

Sydvest for storbyen Melbourne ligger den charmerende havneby Geelong, som med ca. en kvart million indbyggere er delstaten Victorias næststørste by. Her finder man en lidt mere tilbagelænet atmosfære end ‘inde i byen’, og det er let at mærke, at man er tæt på havet her. Udenfor byen, og i retning mod Melbourne, finder man Avalon Airport, som har udviklet sig til at have en række indenrigsforbindelser, som kan være fordelagtige at bruge, bl.a. fordi lufthavnen er betydeligt mindre end Tullamarine, og det derfor er nemmere og hurtigere at komme igennem terminalen. Vær opmærksom, når du bestiller en flybillet til/fra Melbourne, at bookingmaskinerne kan finde på at tilbyde dig billetter til Avalon Airport.

Ligesom storebror i Melbourne, har denne lufthavn heller ingen jernbaneforbindelse til omverdenen, og da den er placeret lidt ude i ‘ingenting’, er det fordelagtigt at leje en bil, som kan stå klar ved ankomst. Med søgemaskinen på Billeje.info kan du også finde billige lejebiler i Avalon Airport.

Information om Melbourne

Melbourne er hovedstad og den mest folkerige by i staten Victoria, og er den anden mest folkerige by i Australien efter Sydney, med et indbyggertal på lidt over 4 millioner indbyggere. Indbyggerne i Melbourne kaldes Melburnians. Melbourne blev grundlagt i år 1835 (47 år efter den europæiske bosættelse i Australien) af frie bosættere fra Van Diemens Land – det, der i dag hedder Tasmanien. Det blev navngivet af guvernør Richard Bourke i 1837, til ære for William Lamb Viscount Melbourne. I den victorianske guldfeber i 1850’erne udviklede byen sig til at blive en verdens største og rigeste byer. En arv, som stadig kan ses den dag i dag, med imposante, victorianske byggerier fra guldfeber-perioden.

Billeje.info tilbyder billeje i Melbourne, Canberra, Sydney, Alice Springs, Perth, Brisbane, Cairns, Darwin, samt andre steder i Australien. Du finder naturligvis også biler i alle lufthavne i Australien. Vi samarbejder med alle de kendte biludlejningsfirmaer, men også mindre lokale selskaber der ofte har gode tilbud på lejebiler. Book din bil online i dag og få fordel af vores fantastiske tilbud. Lejer du en bil i Melbourne er det en nem og billig måde at udforske denne fantastiske by og komme til andre nærliggende attraktioner.

Søg efter billig billeje i Melbourne

Indtast dine ønsker til destination for afhentning af din lejebil og evt. for aflevering, hvis du ønsker at aflevere bilen et andet sted. Skriv dato og antal dage og tryk søg billig billeje. Så får du en oversigt med alle ledige biler og priser. Husk at prisen er altid inkl. fri kilometer og alle lovpligtige forsikringer.

Find den billigste lejebil i Melbourne Find Billeje her --> Sammenlign priser her