Billeje i Karratha

Bestil din billeje i Karratha online, hvis du vil kunne komme rundt i den lille by på egen hånd. Der er faktisk ikke mange andre muligheder for at udforske Karratha og resten af området end i bil. Du bør derfor bestille biludlejning online, før du ankommer til byen. Det kan du nemt gøre i søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du samtidig hurtigt kan sammenligne priser på lejebiler fra de forskellige udlejere i byen.

Lejer du en bil i Karratha, kan du opleve den australske ‘outback’. Foto: Jim Bendon, CC BY-SA 2.0

En afsides mineby med overraskelser

Der er ikke ret mange byer i verden, der ligger så afsides som Karratha. Byen, som ligger ved kysten i det nordvestlige Australien, har trods sin afsides beliggenhed meget at byde på. Der bor kun knap 17.000 mennesker i Karratha, men der er masser af liv og meget at tage sig til som besøgende.

Selvom der har levet mennesker på disse kanter i omkring 30.000 år, har Karratha som by ikke mange år på bagen. Den blev således først etableret i 1968 for at betjene de ansatte ved en nærliggende malmmine og senere ansatte ved boreplatforme i det tilstødende havområde. Karratha ligger helt nøjagtig 1.535 kilometres nord for Perth. Selvom byen ligger lige ved North West Coastal Highway, der blandt andet kan følges helt til selvsamme Perth, vælger mange besøgende at flyve til Karratha.

Find billig billeje i Karratha

Medmindre du blot skal opholde dig inde i den lille by, er det ikke til at undvære en bil i Karratha. Den eneste form for offentlig transport i området er taxier, så hvis du vil kunne komme rundt på egen hånd, bør du bestille billeje i Karratha før ankomst. Med en lejebil til rådighed kan du komme nemt rundt i byen og ikke mindst besøge de mange seværdigheder og attraktioner i området.

Brug søgemaskinen her på Billeje.info til at finde og reservere en lejebil i Karratha. Du behøver ikke vide, hvilke biludlejere der findes i byen, søgemaskinen indhenter automatisk priser fra tilgængelig biludlejningsselskaber. Det inkluderer både store, internationale udlejere som Avis og Hertz, samt eventuelle lokale udbydere. Derved får du også hurtigst et overblik over, hvilke typer lejebiler du kan leje i Karratha. Har du for eksempel planer om at begive dig ud på outbackens ikke-asfalterede veje, bør du leje en bil med terrængående egenskaber.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Karratha Lufthavn

Eftersom de fleste besøgende ankommer til Karratha Lufthavn har biludlejningsselskaberne deres kontorer her. Lufthavn, som officielt hedder Karratha Airport (KTA) ligger mellem Karratha og Dampier. Der er tale om en lille lufthavn, men den tilbyder ikke desto mindre regelmæssige forbindelser til Perth.

I søgemaskinen øverst her på siden finder du let den billigste biludlejning i Karratha Lufthavn. Du skal således blot angive den ønskede lejeperiode for at få en oversigt over de bedste tilbud på billeje.

Mange muligheder med billeje i Karratha

Vælger du at leje en bil i Karratha, er den lille by et godt udgangspunkt for at udforske dette hjørne af Australien. Du kan køre en tur ud for at se aboriginernes gamle hulemalerier på Burrup halvøen ligesom du har den idylliske strand ved Hearson’s Cove inden for 20 minutters kørsel. Med en bil tager det heller ikke meget længere at køre en tur til nabobyen Dampier, eller til det populære Cleaverville Creek, hvis du vil fiske eller campere.

Populære udflugtsmål med billeje

  • Burrup Peninsula
  • Hearson’s Cove
  • Dampier
  • Cleaverville Creek
  • Millstream-Chichester National Park

Nyttige links

Byens officielle hjemmeside
Lufthavnens egen hjemmeside


Find den billigste lejebil i Karratha Find Billeje her --> Sammenlign priser her