Billeje på Sunshine Coast

Sunshine Coast Queensland

En lejebil er den ideelle måde at opleve Sunshine Coast på. Foto: Chic Urban Living, CC BY-SA 2.0.

Sunshine Coast er en betegnelse, der bruges om kyststrækningen mellem Brisbane og Noosa. Denne australske solskinskyst er altså ikke en egentlig by, men et større område med en perlerække af hyggelige badebyer og dertil tilhørende flotte strande. Sunshine Coast er med andre ord perfekt til en badeferie i Australien, hvor du med en lejebil desuden kan tage på spændende udflugter til nationalparker og landsbyer i baglandet.

Få mere ud af Sunshine Coast med en lejebil

Som navnet antyder, er den mere end 100 kilometer lange Sunshine Coast kendt som et ferieområde, hvor man primært bruger tiden på de brede, hvide sandstrande. Området er da også et populært tilflugtssted for lokale, der i weekenden eller ferien trænger til en pause fra bylivet i Brisbane og er et godt alternativ til den som regel mere mere turistede Gold Coast længere mod syd.

Brug dog ikke al tiden ude ved vandet. Baglandet til kytstrækningen, der kaldes for Sunshine Coast Hinterland, er bestemt også værd at udforske. Det gør du nemmest med billeje. Så kan du for eksempel køre en tur til Kondalilla, Mapleton Falls og Conondale national parks, de spektakulære Glass House Mountains,  og ikke mindst besøge hyggelige landsbyer, hvor der gemmer sig mange store kulinariske oplevelser baseret på regionens egne, gode råvarer.

Er det uberørt natur, du vil opleve, kan du bare en halv times kørsel nord for den lidt eksklusive ferieby Noosa opleve et af verdens to “Everglades”. Ligesom i Florida byder Noosa Everglades på mange unikke naturoplevelser for eksempel på vandreture, turbåde eller i kajak. Har du lejet en almindelig bil, kan du køre til parkeringspladsen ved Elanda Point ved Lake Cootharaba. Her starter flere af områdets vandreruter og kajakture. Vil du kører længere ind i nationalparken, kræver det en terrængående firehjulstrækker.

Rejser du med børn til Sunshine Coast, er det oplagt at stoppe allerede i Noosa National Park lidt uden for byen, hvor I har gode chancer for at spotte Australiens måske mest nuttede dyr, koalaen. Her er desuden udsigtspunkter, hvorfra I også kan være heldige at spotte delfiner lege i havet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nemt at bestille billeje i Sunshine Coast Lufthavn

Det tager omkring halvanden time at køre til Sunshine Coast fra Brisbane. Kommer du længere fra kan du eventuelt flyve til Sunshine Coast Airport (lufthavnskode: MCY), som ligger tæt ved Marcoola helt ude ved kysten. Der er daglige forbindelser hertil fra Adelaide, Sydney og Melbourne.

Vil du have mest mulig frihed til at komme omkring i området under dit ophold på Sunshine Coast, er der ikke nogen transportform som slår lejebilen. Med din egen bil til rådighed sætter du selv tempoet og kan lettere lave spontane udflugter til de forskellige strande eller seværdigheder. Ankommer du til lufthavnen, er det nemmeste at bestille din billeje med afhentning allerede her. Biludlejningsfirmaer som Avis, Budget, Hertz og Thrifty betjener lufthavnen. Du finder deres kontorer lige ved bagageudleveringen i ankomsthallen. Du bør have en reservation på forhånd.

Læs eventuelt mere om transportmulighederne på lufthavnens egen hjemmeside.

Har du ikke brug for en lejebil med det samme, eller ankommer du ikke med fly, er det naturligvis også muligt at leje en bil i en af byerne på Sunshine Coast. Uanset om det er i lufthavnen eller i en by, at du ønsker at afhente din lufthavn, kan det betale sig at undersøge priserne på forhånd.

Brug søgemaskine her på Billeje.info til hurtigt at sammenligne og bestille billeje på Sunshine Coast i Australien. Du skal blot angive hvornår og hvor, du ønsker at afhente dit bil. Så giver søgemaskinen dig efter få sekunder en oversigt over de bedste tilbud på lejebiler i forskellige størrelser. Det er den nemmeste måde at finde de bedste priser fra ikke bare én bestemt udlejer, men fra både de velkendte, internationale firmaer og lokale, mindre udlejere, der ofte også har gode tilbud.

Find den billigste lejebil på Sunshine Coast Find Billeje her --> Sammenlign priser her