Billeje på Gold Coast

Få mere ud af din ferie på Gold Coast med billeje

Vil du ikke bruge hele ferien på stranden, er billeje den bedste måde at udforske Gold Coast på. Foto: Petra Bensted, CC BY 2.0.

Gold Coast er en betegnelse, som i Australien bruges om kyststrækningen syd for Brisbane. Området er især kendt for sine vidtstrakte, gyldne strande, men gemmer også på mange attraktioner lidt inde i baglandet. Med en lejebil kan du således her frit kombinere strandlivet med spændende udflugter til nationalparker og forlystelser.

Lej en bil på Gold Coast med billeje.info – Vi søger efter priser på biludlejning fra alle billejeselskaber på Gold Coast og andre byer i Australien.

Spektakulære naturoplevelser på Gold Cast med billeje

Hovedattraktionen på Gold Coast er uden tvivl perlerækken af strande fordelt på omkring 70 kilometer, som inkluderer den berømte Surfers Paradise. Gold Coast er da også kendt for at byde på nogle af de bedste surfbølger i Australien med noget for alle, hvad enten du er prof eller nybegynder. Der er livreddere på de fleste af strandene året rundt og masser af steder, som også er velegnede til familier på badeferie.

Selv hvis du ikke vil prøve kræfter med bølgerne, er det værd at køre en tur ude langs vandet. Udsigten ned langs kysten er flere steder således spektakulær, og kommer du her mellem maj og november, kan du være heldig at spotte ikke blot surfere, men også pukkelhvaler.

Benytter du biludlejning på Gold Coast, har du dog også mange andre seværdigheder i det såkaldte Gold Coast Hinterland (bagland) inden for din rækkevidde. Blot omkring en times kørsel fra Gold Coast finder du for eksempel The Rainforest Way, der er en samlet betegnelse for en række naturskønne bilruter gennem de regnskove og nationalparker, der forbinder det nordlige New South Wales og Queensland. Her venter hundredevis af vandfald, frodige skove med rigt dyreliv samt hyggelige landsbyer. Der er masser af udsigtpunkter og gode picnic-steder, hvor du kan parkere. Ligeledes er der talrige vandrestier, som er velegnede til hele familien. Rejser du med børn (som ikke har højeskræk) kan det også anbefales at lægge vejen forbi Mount Tamborine Rainforest Skywalk, hvor I kan gå en 45 minutters afslappet tur oppe blandt trætoppe i en regnskov, mens I forsøger at spotte spændende dyr og planter.

Er du mere til de afslappede oplevelser, kan du på en biludflugt i baglandet ved Gold Coast i stedet udforske områdets vingårde, butikker eller restauranter.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Sjov for hele familien

Udover de fantastiske strande og det grønne bagland er Gold Coast også kendt for sine mange forlystelsesparker. Her findes således alt fra store vandlande til dyreparker, hvor hele familien kan bruge mange timer. Er det et ordentlig adrenalinsus, du søger, er Dreamworld for eksempel et oplagt udflugtsmål med billeje. Dette er Australiens største forlystelsespark, hvor der er ikke blot er masser af hårrejsende forlystelser, men også en park med et væld af forskellige australske dyrearter. Lige ved siden af Dreamworld finder du WhiteWater World, der er et kæmpe vandland. Her kan familiens vandhunde kaste sig ned af nogle af verdens bedste vandrutsjebaner.

Uanset hvilken af de mange forlystelsesparker på Gold Coast du vil besøge, er det nemt med billeje. Der er således gode parkeringsforhold ved parkerne, og med en lejebil er du helt uafhængig af offentlig transport, men kan selv bestemme hvor længe besøget skal vare.

Biludlejning i Gold Coast Lufthavn

Gold Coast Lufthavn, som er en af de hurtigst voksende lufthavne i Australien, ligger i den sydlige ende af kyststrækningen bare 20 kilometer fra Surfers Paradise. Lufthavnen har ruter til en lang række indenrigsdestinationer såsom Melbourne og Sydney, men også internationale ruter til blandt andet New Zealand.

Lufthavnen med det officielle navn Gold Coast Airport har alle de faciliteter, du kan forvente af en moderne lufthavn, heriblandt forskellige biludlejningsfirmaer. Ankommer du med fly til Australiens berømte kyststrækning, er det mest praktiske da som regel også at afhente din lejebil direkte i lufthavnen. Så slipper du helt for at bekymre dig om offentlig transport, men kan i stedet blot med det samme tage hul på den videre rejse.

Læs mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside.

Sammenlign priser på billig biludlejning på Gold Coast

Uanset som du vil bestille biludlejning på Gold Coast med afhentning i lufthavnen eller fra et af de mange udlejningskontorer i byerne langs kysten, bør du bestille din bil allerede hjemmefra.

Sammenlign priser fra alle biludlejningsselskaber på Gold Coast og lav din reservation med søgemaskinen øverst her på siden. Her får du hurtigt en oversigt over de bedste priser på billeje fra kendte selskaber som Avis og Hertz, men også fra små lokale billejefirmaer, der ofte også har gode tilbud.

Find den billigste lejebil i Gold Coast Find Billeje her --> Sammenlign priser her