Billeje i Mackay

Mackay Queensland

Bestil billeje i Mackay og kør en tur rundt i byen for at se de flotte Art Deco bygninger. Foto: Ian Cochrane, CC BY 2.0.

Mackay er kendt som “sukkerhovedstaden” i Australien, da mere end en tredjedel af landets sukker produceres i dette område. Det tropiske klima i Mackay, hvor temperaturen selv i de kolde måneder ligger omkring behagelige 22 grader, er dog ikke blot ideelt til at dyrke sukkerrør. Det gør også Mackay regionen til et attraktivt feriemål, hvor du med billeje blandt andet har 31 flotte strande inden for din rækkevidde.

Oplevelser i Mackay med billeje

Udover områdets mange strande giver en lejebil dig blandt andet også mulighed for at besøge Cape Hillsborough National Park (40 minutters kørsel fra Mackay), der er kendt for sit rige dyreliv, der inkluderer wallabies og kænguruer. Kører du i stedet stik vestpå fra Mackay i omkring halvanden time, når du til den sub-tropiske regnskov i Eungella National Park. Her kan du udforske et fantastisk fugleliv og være heldig at spotte det særprægede næbdyr – et pattedyr som har flere træk tilfælles med krybdyr.

Inden du begiver dig afsted på tur til de mange interessante udflugtsmål, kan det dog også anbefales at bruge lidt tid på at udforske selve Mackay. Byen, der har omkring 79.000 indbyggere (inklusiv forstæder), er trods de nærliggende strande endnu ikke specielt turistet. Det er da også stadig sukkerproduktionen og de senere år kulminedrift, som står for det største bidrag til områdets økonomi. Turismen er dog i vækst, hvilket ikke mindst skyldes at det verdensberømte Great Barrier Reef også ligger inden for rækkevidde. Du vil derfor som regel andre udenbys gæster på tur rundt i byens gader. Mackay, som ligger på østkøsten af Queensland, er blandt andet kendt for at have en del flotte bygninger i Art Deco-stil. Selvom Mackay blev grundlagt i 1862, er en stor del af de eksisterende bygninger i centrum således opført i perioden fra 1920 til 40, eftersom en kraftig cyklon i 1918 ødelage en stor del af den oprindelige by.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Mackay Lufthavn

Mackay Airport (lufthavnskode: MKY) ligger bare 5 kilometer syd for centrum. Der er blandt andet flyforbindelser herfra til Brisbane. Selvom lufthavnen således ligger næsten i gåafstand af byen, er det dog mest oplagt at forsætte med offentlig transport (bus), taxi eller billeje. Sidstnævnte er som regel den bedste løsning, hvis du ikke kun skal opholde dig inde i Mackay, men også har vil kunne komme let omkring i området.

I Mackay lufthavn kan du vælge mellem en god håndfuld biludlejere, som inkluderer Avis, Hertz og Europcar. Du finder deres skranker i lufthavnens ankomstområde. Se eventuelt mere om transportmulighederne på lufthavnens egen hjemmeside.

Har du ikke brug for en lejebil med det samme eller ankommer du ikke med fly til Mackay, er det naturligvis også muligt at bestille billeje med afhentning inde i byen. Her er udvalget endnu større. Uanset hvor du vælger at afhente dit bil, er det vigtigste, at du i forvejen har lavt en reservation. Det giver dig bedst chance for at finde gode tilbud og sammenligne priser fra de forskellige billejefirmaer i området.

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at bestille den billigste billeje i Mackay. Angiv blot hvor og hvornår du har brug for en lejebil. Så får du efter få sekunder en oversigt over de aktuelt bedste priser på billeje fra både store og små udlejere og kan nemt vælge det tilbud, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Find den billigste lejebil i Mackay Find Billeje her --> Sammenlign priser her