Billeje i Darwin

Oplev Darwins attraktioner med billeje. Foto: fvanrenterghem

Lej en bil i Sydney med billeje.info – vi sammenligner priser på billeje fra alle billejeselskaber i Darwin og på andre destinationer i Australien.

Darwin er muligvis den mest multikulturelle by i Australien. Darwin er kosmopolitisk og pulserende hovedstad i Northern Territory. De fleste af byens største attraktioner er en kort gåtur fra centrum, men det omgivende landskab er helt fantastisk og værd at udforske. Billeje.info tilbyder billeje I Darwin, Canberra, Sydney, Alice Springs, Perth, Brisbane, Cairns, Melbourne, Byron Bay samt andre steder i Australien. Vi samarbejder med alle de kendte biludlejningsfirmaer, men også mindre lokale selskaber der ofte har gode tilbud på lejebiler. Book din bil online i dag og få fordel af vores fantastiske tilbud. Lejer du en bil i Darwin er det en nem og billig måde at udforske denne fascinerende by og de smukke omkringliggende regioner.

Områder og seværdigheder omkring Darwin i Australien

Darwin er geografisk tættere på Jakarta end Sydney, og så tæt nærhed til Asien afspejles i Darwins forskelligartede befolkning og dens mange restauranter som bunder i forskellige asiatiske køkkener. Byen er tæt på masser af dejlige strande med varmt klart vand, som er perfekt til svømning (selvom det er bedst at undgå dette i regntiden, når de giftige vandmænd svømmer ind til vandkanten). For flere kulturelle aktiviteter, er Museum og Art Gallery of Northern Territory et godt sted at se Aboriginal kunst og der er nogle fremragende genstande fra Stillehavet og det sydlige Asien. Et anden fascinerende og unikt museum er den australske Pearling Udstilling på Darwin Wharf Precinct som er et besøg værd. Darwin har også nogle mere finurlige attraktioner som er et besøg værd. Der er for eksempel “Aquascene” som er fisk fodring, hvor tusindvis af fisk vises i vandkanten ved højvande for at blive fodret i hånden, dette er en stor favorit hos børnene. Crocodylus Park er en vidunderlig velholdt dyrepark fuld af nogle enorme saltvandskrokodiller, som er det største krybdyr på planeten og et fascinerende dyr som man ikke vil gå glip af.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev Darwin på en bilferie

Lejer du en bil i Darwin, kan du kan vove sig ned langs kysten til nogle af de mere alsidige og fredsfyldte strande eller udforske de omkringliggende bjerge og regnskove. Et godt tip er at tage ned til East Point Reserve for at se wallabies i skumringen og svømme i saltvand søen, som heldigvis stadig er fri for vandmænd hele året rundt. Læs mere om bilferie

Information om Darwin i Australien

Darwin er hovedstaden i Northern Territory og er Beliggende på Timor Havet. Darwin har en befolkning på 124.800, hvilket gør det til den langt største og mest befolkede by i det tyndt befolkede Northern Territory, men den mindst befolkede af alle Australiens hovedstads byer.
Darwin er vokset fra at være en pioner udpost og lille havn, til en af Australiens mest moderne og multikulturelle byer. Dens nærhed til Asien gør det til en vigtig australsk gateway til lande som Indonesien og andre asiatiske lande. Du kan finde flere informationer om rejser og seværdigheder i Australien på Travelforum.

Sammenlign priser online på billig billeje i Darwin

Indtast dine ønsker til hvilken dato du vil afhente din lejebil i Darwin og evt. om du vil aflevere bilen i en anden by eller lufthavn i Australien. Tryk ”søg billeje” og du vil få en oversigt fra alle biludlejningsselskaber i databasen med priser og ledige lejebiler

Find den billigste lejebil i Darwin Find Billeje her --> Sammenlign priser her