1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Billeje i Darwin

Oplev Darwins attraktioner med billeje. Foto: fvanrenterghem

Lej en bil i Sydney med billeje.info – vi sammenligner priser på billeje fra alle billejeselskaber i Darwin og på andre destinationer i Australien.

Darwin er muligvis den mest multikulturelle by i Australien. Darwin er kosmopolitisk og pulserende hovedstad i Northern Territory. De fleste af byens største attraktioner er en kort gåtur fra centrum, men især det omgivende landskab er helt fantastisk og værd at udforske. Billeje.info tilbyder billeje i Darwin samt mange andre steder i Australien. CarTrawler-søgemaskinen, som du finder øverst her på siden, samarbejder således med alle de kendte biludlejningsfirmaer, men også mindre lokale selskaber der ofte har gode tilbud på lejebiler. Book din bil online i dag og få fordel af vores fantastiske tilbud. Lejer du en bil i Darwin er det en nem og billig måde at udforske denne fascinerende by og de smukke omkringliggende regioner.

Områder og seværdigheder omkring Darwin i Australien

Darwin er geografisk tættere på Jakarta end Sydney, og så tæt nærhed til Asien afspejles ikke overraskende i Darwins forskelligartede befolkning og dens restauranter med baggrund i mange forskellige asiatiske køkkener. Byen er tæt på masser af dejlige strande med varmt klart vand, som er perfekt til svømning (selvom det er bedst at undgå dette i regntiden, når de giftige vandmænd kommer ind til vandkanten). For kulturelle oplevelser er Museum og Art Gallery of Northern Territory et godt sted at se Aboriginal kunst med nogle fremragende genstande fra Stillehavet og det sydlige Asien. Et anden fascinerende og unikt museum er den australske Pearling Udstilling på Darwin Wharf Precinct. Darwin har også nogle mere finurlige attraktioner, som er et besøg værd. Der er for eksempel “Aquascene” som er fiskefodring, hvor tusindvis af fisk i vandkanten ved højvande kommer for at blive håndfodret, dette er normalt en favorit blandt børnene. Crocodylus Park er en vidunderlig velholdt dyrepark med nogle enorme saltvandskrokodiller, som er det største krybdyr på planeten og et fascinerende dyr, som du ikke vil gå glip af.

Oplev Darwin på en bilferie

Lejer du en bil i Darwin, kan du nemt drage på eventyr ned langs kysten til nogle af de mere afsides og fredsfyldte strande eller udforske de omkringliggende bjerge og regnskove. Et godt tip er at tage ned til East Point Reserve for at se wallabies i skumringen og svømme i saltvandsøen, som heldigvis stadig er fri for vandmænd hele året rundt.

Multikulturel hovedstad

Darwin er hovedstaden i Northern Territory og ligger ud til Timorhavet. Darwin har en befolkning på 146.000, hvilket gør det til den langt største og mest befolkede by i det ellers tyndt befolkede Northern Territory, men den mindst befolkede af alle Australiens delstatshovedstæder.
Darwin er vokset fra at være en forpost og lille havn til en af Australiens mest moderne og multikulturelle byer. Dens nærhed til Asien gør den til et vigtig australsk forbindelsesled til Indonesien og andre asiatiske lande.

Start med billeje i Darwin lufthavn

Da Darwin ligger så langt fra Australiens sydøstlige kyst, hvor de fleste af landets andre storbyer ligger, er det mest oplagt at flyve hertil. Darwin International Airport, der ligger bare et kvarters kørsel fra byens centrum, har da også gode flyforbindelser til resten af Australien og enkelte destinationer i Asien.

Der er en shuttlebus fra lufthavnen, men derudover er der ikke specielt gode forbindelser med offentlig transport. Til gengæld er der i Darwin Lufthavn (lufthavnskode: DRW) gode muligheder for at komme videre i en lejebil. Biludlejningsfirmaer som Avis, Budget, Hertz og Thrifty er således repræsenteret lige i ankomsthallen. Du bør dog allerede før ankomsten have booket dit køretøj, så du ikke risikerer, at der ikke er ledige biler.

Sammenlign priser online på billig billeje i Darwin

Indtast dine ønsker til hvilken dato du vil afhente din lejebil i Darwin og evt. om du vil aflevere bilen i en anden by eller lufthavn i Australien. Tryk ”søg billeje” og du vil få en oversigt fra alle biludlejningsselskaber i databasen med priser og ledige lejebiler.