Billeje i Alice Springs

Søge efter billeje i Alice Springs, Australien.

Se bl.a. Ayer’s Rock med billeje i Alice Springs. Foto: Robert Young

Alice Springs ligger midt i Australien og er omringet af den berømte røde, flade ørken. Byen ligger så langt fra alt andet at det bade er surrealistisk samt imponerende og byen er kendt for at ligge tæt op ad Ayer’s Rock.

Alice Springs har nogle gode restauranter og barer men de fleste turister kommer til byen på grund af naturens vidundere. Her snakker vi selvfølgelig om Uluru eller Ayers Rock, some er et at Australiens varemærker. Denne kæmpe røde sten eller bjerg vrager pludseligt op i det ellers flade landskab og er et helt utroligt syn. Udover Ayers Rock kan man også besøge Macdonnel National Park som har et utroligt flot sceneri. Parken har nogle af de bedste camping muligheder I det centrale Australien. For mere information om de nærliggende områder kan man besøge Central Australian Visitor Information Centre som ligger inde I Alice Springs.

Få mere information på Central Australian Visitor hjemmeside

Lej en bil i Alice Springs via Billeje.info – online specialister i billig biludlejning.

Bilferie i området omkring Alice Springs

Lejer du en bil I Alice springs kan du udforske et af Australins varemærker på egen hånd. Udover Ayers Rock er The Mount Lofty Ranges et dejligt sted at tage på udflugt med dejlige scenarier og fantastiske picnic områder.

Billeje.info tilbyder leje af biler i Alice Springs samt mange andre byer i Australien. Lejer du en bil i Alice Springs giver det dig frihed til at udforske byen samt området omkring Alice Springs i dit helt eget tempo.

Læs mere om bilferie i Australien

Information til din ferie i Alice Springs

Byen Alice Springs er den Næststørste by i Northern Territory i Australien. Populært kendt som “Alice” er Alice Springs beliggende i det geografiske centrum af Australien nær den sydlige grænse i Northern Territory. Alice Springs har en befolkning på 27.481 mennesker, som udgør 12 procent af områdets befolkning. Byen Alice Springs skræver over normalt tørre Todd River på den nordlige side af MacDonnell Ranges. Den region, hvor Alice Springs er beliggende, er kendt som Central Australien, eller Red Centre, og er et tørt miljø bestående af flere forskellige ørkener.

Sammenlign priser online fra alle biludlejningsfirmaer

Billeje.info tilbyder billeje i fra alle biludlejningsselskaber i Australien. Du kan bla. afhente din bil i byer som Alice Springs, Melbourne, Canberra, Sydney, Perth, Brisbane, Cairns, Darwin, Byron Bay samt andre steder I Australien. En af fordelene ved at benytte en søgemaskine som CarTrawler , er at du er sikker på at få priser og ledige lejebiler fra alle billejefirmaer i databasen. CarTrawler søger efter biler fra de kendte selskaber som Avis og Hertz biludlejning, men også fra små lokale udlejningsselskaber, der ofte har de billigste priser. Book din bil online i dag og få fordel af vores mange gode tilbud.

Læs mere om de forskellige biludlejningsfirmaer