Billeje i Alice Springs

Søg efter billeje i Alice Springs, Australien i søgemaskinen på Billeje.info og find den billigste pris på din lejebil! Med biludlejning i Alice Springs kan du opleve den berømte australske outback i dit eget tempo og nemt besøge de seværdigheder, som ellers kan være svære at nå frem til.

Se bl.a. Ayer’s Rock med billeje i Alice Springs. Foto: Robert Young

Alice Springs ligger midt i Australien omgivet af den berømte røde, flade ørken. Byen ligger så afsides, at det både føles lidt surrealistisk og meget imponerende. Der er således over 1500 kilometer til nærmeste større by, henholdsvis Darwin mod nord og Adelaide mod syd. Som rejsemål er byen især kendt for at ligge tæt ved Ayers Rock – nu til dags officielt kendt som Uluru.

Alice Springs har nogle gode restauranter og barer, men de fleste turister kommer til byen for at opleve den omkringliggende naturs vidundere. Her snakker vi selvfølgelig især om Uluru eller Ayers Rock, som er et af Australiens mest kendte vartegn. Denne kæmpe, røde klippe rager dramatisk op i det ellers flade landskab og er et helt utroligt syn. Udover Ayers Rock har du med billeje også chance for at besøge Macdonnel National Park, som har utrolig flotte landskaber. Parken har nogle af de bedste camping muligheder i det centrale Australien. For mere information om de nærliggende områder kan man besøge Central Australian Visitor Information Centre, som ligger inde i Alice Springs.

Nemt at leje en bil i Alice Springs

Der er nogle enkelte buslinjer i byen, men vil du både kunne komme nemt rundt her og ikke mindst til områdets seværdigheder, bør du leje en bil i Alice Springs. Det gør du lettest ved at bruge søgemaskinen øverst her på siden. Her skal du blot angive den ønskede lejeperiode for at få en oversigt over de aktuelt billigste priser fra Avis, Hertz og mange andre udbydere.

En af fordelene ved at benytte en søgemaskine som CarTrawler , er at du er sikker på at få priser og ledige lejebiler fra alle billejefirmaer i databasen. CarTrawler søger således ikke blot efter priser fra kendte selskaber, men også fra små lokale udlejere, der ofte har de billigste priser. Book din bil online i dag og få fordel af de gode tilbud.

Alice Springs Lufthavn

Vil du ikke køre hele vejen til Alice Springs? Byen har sin egen lufthavn, Alice Springs Airport (ASP), som ligger knap 15 kilometers kørsel syd for centrum. Det er ikke en stor lufthavn, men den har alligevel regelmæssige forbindelser til blandt andet Sydney, Melbourne og Adelaide. Du kan sågar flyve herfra ud til Ayers Rock, hvis du helt vil springe Alice Springs over. Det vil dog være en skam, og lejer du en bil i lufthavnen, tager det ikke mange minutter at køre ind til centrum.

Oplevelser med billeje i Alice Springs

Alice Springs er den næststørste by i Northern Territory i Australien. Byen, der lokalt ofte blot kaldes for “Alice”, er beliggende i det geografiske centrum af Australien, en region kendt som Central Australien, eller Red Centre. Regionen er kendetegnet ved et tørt miljø bestående af flere forskellige ørkener. Alice Springs’ befolkning på cirka 24.000 mennesker, som udgør godt 10 procent af områdets befolkning. Byen spænder over den normalt tørre Todd River på den nordlige side af MacDonnell Ranges.

Lejer du en bil i Alice Springs, kan du udforske regionen og ikke mindst en af Australiens største seværdigheder på egen hånd. Udover Ayers Rock er The Mount Lofty Ranges et dejligt sted at tage på udflugt med dejlige scenarier og fantastiske picnic områder.

På Billeje.info finder du nemt en lejebil i Alice Springs samt mange andre byer i Australien. Lejer du en bil i Alice Springs giver det dig frihed til at udforske byen samt området omkring Alice Springs i dit helt eget tempo.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære attraktioner inden for rækkevidde

  • Alice Springs Reptile Centre
  • Alice Springs Desert Park
  • MacDonnell Ranges
  • Rainbow Valley
  • West MacDonnell National Park
  • Uluru-Kata Tjuta National Park

Nyttige links

Byens officielle  hjemmeside

Find den billigste lejebil i Alice Springs Find Billeje her --> Sammenlign priser her