Billeje i Cairns

Med billeje er det f.eks. nemt at besøge Wonga Beach nord for Cairns. Foto: Jan Smith

Lej en bil i Sydney med billeje.info. Søgemaskinen fra CarTrawler sammenligner priser fra alle billejeselskaber i Cairns og andre byer og lufthavne i Australien.
Læs mere om billeje-søgemaskinen fra CarTrawler

Dette livlige og tropiske paradis på den nordlige ende af Queensland er en magnet for dem, som søger enten gys eller luksus. Med Great Barrier Reef, en af Australiens mest berømte naturlige vidundere, lige ud for landets kyst, uberørte hvide strande og en robust, vild jungle, vrimler Cairns med attraktioner og eventyr. Billeje.info tilbyder billeje I Cairns, Canberra, Sydney, Alice Springs, Perth, Brisbane, Darwin, Byron Bay samt andre steder i Australien. Vi samarbejder med alle de kendte biludlejningsfirmaer, men også mindre lokale selskaber der ofte har gode tilbud på lejebiler. Book din bil online i dag og få fordel af vores fantastiske tilbud. Lejer du en bil i Cairns er det en nem og billig måde at udforske denne fantastiske by og komme til andre nærliggende attraktioner.

Læs mere om billeje i Australien

Information og fakta om Cairns i Australien

Cairns er en regional by i Far North Queensland. Byen blev opkaldt efter William Wellington Cairns (daværende guvernør i Queensland). Det blev dannet for at tjene minearbejdere som prøvede lykken i Hodgkinson floden Goldfield. Det har senere udviklet sig til en stationær og større havn for eksport af sukkerrør, guld og andre metaller, mineraler og landbrugsprodukter fra omkringliggende kystområder. Der bor cirka 150.920 indbyggere I Cairns. Det er et populært rejsemål for udenlandske turister på grund af sit tropiske klima men det er dog som udgangspunkt på grund af Great Barrier Reef, at så mange turister kommer til byen hvert år.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Områder og seværdigheder omkring Cairns i Australien

Du kan ikke undslippe det faktum, at Cairns er en turist by. Hele året rundt, brummer gaderne med ivrige besøgende som rejser dertil for at nyde den fantastiske dykning og øl i de lokale pubber. Cairns er muligvis det bedste sted at få adgang til Great Barrier Reef og er helt sikkert stedet med det største udvalg af rejsearrangører. Fremragende tilbud kan findes på “Live-a-board” high-tech lystbåde, der sejler ud i flere dage, hvor man kan få sit livs scuba eventyr for derefter at vende tilbage til Cairns. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren professionel, skal alle besøge det informative og underholdende ReefTeach, hvor du kan lære alt om den undersøiske verden. Hvis dykning ikke er dine ting, har Cairns en overflod af luksus hoteller og byen i sig selv er et dejligt sted at tilbringe et par dage. Men udendørs aktiviteter dominerer turist programmet med fiskeri, dykning og sightseeing udflugter.

Læs om vejret i Australien, perfekt til udflugter

Oplev Cairns på en bilferie


En kort køretur fra Cairns ligger halvøen Cape Tribulation (navnet på grund af farerne ved at sejle omkring dette forbjerg) som har en frodig regnskov. Her kan du nyde de fascinerende jungle ture dybt ind i hjertet af skoven. En af de store oplevelser er at bo i en af de vidunderlige jungle hytter lige i hjertet af skoven, men man skal dog holde øje med edderkopper og andre kryb.

Sammenlign priser på billeje i Cains

En af fordelene ved at benytte en søgemaskine som den fra CarTrawler, er at du på en gang kan få et overblik på alle ledige lejebiler og priser. Søgemaskinen søger efter billig billeje alle byer og lufthavne i Australien, det er blot et spørgsmål om at du indtaster hvilken by eller lufthavn du vil afhente din lejebil.

Indtast dine ønsker i søgemaskinen tryk ”søg billeje”

Find den billigste lejebil i Cairns Find Billeje her --> Sammenlign priser her