1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Billeje i Cairns

Med billeje er det f.eks. nemt at besøge Wonga Beach nord for Cairns. Foto: Jan Smith

Dette livlige og tropiske paradis på den nordlige ende af Queensland er en magnet for dig, som søger enten gys eller luksus. Med Great Barrier Reef, et af Australiens mest berømte naturlige vidundere, lige ud for kysten, uberørte hvide strande og en vild jungle, vrimler Cairns med attraktioner og eventyr.

Billeje.info gør det nemt at finde billig billeje i Cairns samt andre steder i Australien. Vi samarbejder med alle de kendte biludlejningsfirmaer, men også mindre lokale selskaber der ofte har gode tilbud på lejebiler. Book din bil online i dag og få fordel af vores fantastiske tilbud. Lejer du en bil i Cairns er det en nem og billig måde at udforske denne fantastiske by og komme til andre nærliggende attraktioner.

Oplev Cairns i Australien med billeje

Cairns er en regional by i Far North Queensland. Byen blev opkaldt efter William Wellington Cairns (daværende guvernør i Queensland). Det blev dannet for at servicere guldgravere som prøvede lykken i Hodgkinson floden Goldfield. Den har senere udviklet sig til en større havn for eksport af sukkerrør, guld og andre metaller, mineraler og landbrugsprodukter fra omkringliggende kystområder. Der bor cirka 150.920 indbyggere i Cairns. Det er et populært rejsemål for udenlandske turister på grund af sit tropiske klima men det er dog primært på grund af Great Barrier Reef, at mange turister kommer til byen hvert år.

Det er ikke til at komme uden om at Cairns er en turistby. Hele året rundt, summer gaderne af liv med besøgende som er rejst hertil for at nyde den fantastiske dykning og øl i de lokale pubber. Cairns er muligvis det bedste udgangspunkt for at opleve Great Barrier Reef og har helt sikkert det største udvalg af turarrangører dertil. Fremragende tilbud kan findes på “Live-a-board” high-tech lystbåde, der sejler ud i flere dage, hvor man kan få sit livs dykkereventyr for derefter at vende tilbage til Cairns. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, bør du besøge det informative og underholdende ReefTeach, hvor du kan lære alt om den undersøiske verden. Hvis dykning ikke lige er dig, har selve Cairns en overflod af hoteller og er et dejligt sted at tilbringe et par dage. Men udendørs aktiviteter dominerer dog udvalget af aktivitetsmuligheder med fiskeri, dykning og sightseeing udflugter.

En kort køretur fra Cairns ligger halvøen Cape Tribulation (navnet på grund af farerne ved at sejle omkring dette forbjerg) som har en frodig regnskov. Her kan du nyde de fascinerende jungleture dybt ind i hjertet af skoven. En af de store oplevelser her er at bo i en af hytterne lige i hjertet af skoven, men man skal dog holde øje med edderkopper og andre kryb.

Biludlejning i Cairns Lufthavn

Cairns International Airport, som ligger umiddelbart nord for byen, er regionens primære lufthavn. Der er talrige indenrigsforbindelser hertil fra blandt andet Melbourne, Sydney og Brisbane. Der er dog også internationale ruter til New Zealand og Singapore.

Ankommer du til lufthavnen, er det nemt at rejse videre til din endelige destination med billeje. Der er således en god håndfuld biludlejere i lufthavnen, som har deres skranker i ankomsthallen i begge terminaler. Ligeledes kan du returnere din lejebil ved begge terminaler, hvis du skal flyve videre fra Cairns Lufhavn.

Find mere information om lufthavnen på den officielle hjemmeside

Sammenlign priser på billeje i Cairns

En af fordelene ved at benytte søgemaskinen fra CarTrawler, er at du hurtigt kan få et overblik på alle ledige lejebiler og priser. Søgemaskinen søger efter billig billeje alle byer og lufthavne i Australien, det er blot et spørgsmål om at indtaste, hvilken by eller lufthavn du vil afhente din lejebil.

Indtast blot dine ønsker i søgemaskinen.