Billeje i Rockhampton

Book din billeje i Rockhampton her. I søgemaskinen ovenfor finder du nemt den billigste lejebil i Rockhampton, så du kan få mest muligt ud af din tid i byen og frit udforske resten af Queensland. Med billeje bliver du helt uafhængig af offentlig transport, der på disse kanter ikke er særlig fintmasket. Når du har lejer en bil, bestemmer du helt selv, hvilke seværdigheder i og omkring Rockhampton du vil opleve.

Rockhampton
Tøjbutikken Stewart’s i Rockhampton åbnede i 1862. Foto: gérard, CC BY-SA 2.0

Beef City

Rockhampton ligger på Stenbukkens vendekreds i det nordøstlige hjørne af Australien i Queensland-regionen. Rockhampton, der lokalt blot kaldes for ‘Rocky’, er en af regionens ældste byer. Ligesom andre byer i området voksede Rockhampton frem fra midten af et 19. århundrede, da man fandt guld her. Traditionelt har kvægavlen i området dog været af mindst lige så stor betydning for byens økonomi. Det er således ikke uden grund, at Rockhampton også er kendt som Beef City.

Der bor omkring 80.000 mennesker i Rockhampton, som udover sin fortsat vigtige rolle som knudepunkt for området industri og landbrug også har en del turisme. Lejer du en bil, er byen da også et godt udgangspunkt for at udforske lokale attraktioner som Capricorn Caves, Mount Archer National Park, Yeppoon og Capricorn Coast. I selve byen er især Rockhampton Art Gallery værd at sætte tid af til.

På et kort over Australien ser det måske nok ud som om, at Rockhamton er en kystby, selvom den faktisk ligger omkring 40 kilometer fra havet. Floden Fitzroy løber gennem byen, men der er altså ingen svalende havbriser. Midt på sommeren, når det er mest hedt, er det derfor en fordel at leje en bil for at kunne køre en tur ud til vandet.

Biludlejning i Rockhampton

De fleste større biludlejningsselskaber som Avis og Hertz har kontorer i enten selve Rockhamton eller byens lufthavn. Du kan derfor som regel regne med at kunne finde en passende lejebil. Vil du være helt sikker på, at der faktisk er en ledig bil til dig ved ankomst, bør du dog bestille den på forhånd. Ikke mindst fordi mulighederne for at komme rundt med offentlig transport uden for byen er begrænsede.

Bruger du søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CarTrawler, behøver du ikke at vide, hvilke udlejere der findes i byen. Du skal blot angive, hvornår du har brug for din bil. Så søges der automatisk efter den billigste billeje i Rockhamton fra alle de forskellige udbydere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Rockhampton Lufthavn

Rockhampton Airport (ROK) ligger få kilometer vest for centrum. Det er en forholdsvis lille lufthavn, men ikke desto mindre tilbydes faste ruter til blandt andet Brisbane, Sydney, Townsville og Cairns.

Ankommer du med fly, er det naturligvis oplagt at bestille biludlejning med afhentning direkte i Rockhampton Lufthavn. Så slipper du helt for at bekymre dig om at finde en bus eller taxi til at fragte dig det sidste stykke ind til byen. Med en lejebil har du fra dag ét helt frit valg blandt områdets attraktioner.

Oplev mere med biludlejning i Rockhampton

Der er mere at tage sig til i Rockhampton end byens forholdsvis beskedne størrelse måske udmiddelbart giver indtryk af. Der er dog ingen tvivl om, at du vil få mest ud af din tid her, hvis du bestiller billeje.

Har du en lejebil, kan du for eksempel nemt besøge Capricorn Caves 23 kilometer fra Rockhampton. Grotterne er dejligt kølige på en varm sommerdag og utroligt flotte. På vejen hjem igen, kan det anbefales at køre forbi Mount Archer National Park for at nyde den smukke solnedgang. Når du har din egen bil til rådighed, er det også oplagt at tage en tur nordpå til den charmerende naboby Yeppoon, som er kendt for sine smukke strande og er hovedbyen på Capricorn Coast. Herfra er der mulighed for at tage på dagsture til det berømte Great Barrier Reef.

Populære udflugtsmål og destinationer inden for rækkevidde

  • Capricorn Caves
  • Mount Archer National Park
  • Yeppoon
  • Gladstone

Du kan læse mere om byen på denshttps://www.rockhamptonregion.qld.gov.au officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Rockhampton Find Billeje her --> Sammenlign priser her