Roadtrips i USA

USA er perfekt til et roadtrip. Med fire hjul under dig har du den ultimative frihed til at udforske alle dele af dette enorme, spændende land. Lejer du en bil, kan du nemt forlade de store Interstate Highways og i stedet at følge de mindre U.S. og State Highways rundt til afsides attraktioner og de mindre bysamfund, hvor du møder det rigtige USA.

Læs her hvordan du lettest arrangerer et roadtrip med billeje i USA og få tips til de bedste ruter – både de mest legendariske og de lidt mindre kendte.

En roadtrip ad Highway 1 langs Californiens kyst er en uforglemmelig oplevelse. Foto: Giuseppe Milo, CC BY 2.0

Derfor skal du bestille billeje i USA

Spørger du en amerikaner, hvordan man bedst oplever USA, vil du næsten med garanti få svaret: Med bil! Selvom det var jernbanen, der oprindeligt skabte de første forbindelser på tværs af USA, har amerikanerne for længst valgt bilen som deres primære transportform. Rejser du til USA, vil du da også hurtigt opdage, at en lejebil ikke blot er den bedste måde at tilbagelægge store afstande, men faktisk typisk også er den bedste måde at komme omkring på inde i byerne.

I USA er infrastrukturen i de fleste byer således udviklet til fordel for bilen, så med undtagelse af en håndfuld storbyer som New York City, Chicago, San Francisco og Washington, hvor offentlig transport er at foretrække inde i selve centrum, er det generelt en stor fordel at have en bil til rådighed, selv inde i byerne.

Der er desuden nogle storbyer som Los Angeles og Miami, hvor man aldrig rigtigt har taget ideen om offentlig transport til sig. Uanset om du planlægger et roadtrip i USA eller blot vil udforske ét område, giver du således dig selv de bedste betingelser for en vellykket, oplevelsesrig rejse ved at bestille en lejebil allerede hjemmefra.

Vælg den rigtige lejebil til dit roadtrip

Det siger næsten sig selv, at en af de vigtigste beslutninger, som du skal tage i forbindelse med planlægningen af et roadtrip er, hvilken bil du skal leje. Valget af den helt rigtige lejebil afhænger naturligvis især af, hvor mange passagerer du skal have med, og hvor langt du regner med at køre.

Vil du for eksempel køre hele den 2.400 miles (ca. 3860 km) lange Route 66 fra start til ende, vil komfortniveauet de mange timer bag rattet have stor betydning for den samlede oplevelse. Er I flere i bilen, er det ligeledes værd at gå efter en lidt større bilmodel end det er absolut nødvendigt alene af hensyn til jeres komfort. Er du afsted på et roadtrip alene eller som par, er det selvfølgelig fristende blot at bestille en af de mindre, billigste lejebiler, men også her bør du have øje for komforten, da du skal bruge mange timer i bilen.

Første bilferie i USA? Læs mere om færdselsreglerne i USA

Billeje i USA er billig, så udgiften ved at vælge en større, lidt mere luksuriøs lejebil vil ofte ikke have stor betydning for feriebudgettet. De lave priser på lejebiler kan sågar være en chance for at give dit roadtrip den sidste prik over i’et. Det kunne for eksempel være ved at leje en cabriolet til et roadtrip ned langs Floridas Atlanterhavskyst ad State Road A1A eller en stor SUV, der giver mod på også at udforske de mest afsidesliggende seværdigheder i de naturskønne nationalparker.

Til et længere roadtrip kan det anbefales at booke din lejebil hos et biludlejningsselskab, som tilbyder ‘one-way’ billeje. Så kan du hente og aflevere din lejebil forskellige steder. Dermed slipper du for at skulle vende tilbage til udgangspunktet og kan nå længere omkring på dit roadtrip i USA. Udover en-vejs-billeje er en lejebil, som inkluderer ‘Fri kilometer’, selvfølgelig også i de fleste tilfælde et must.

Når du bestiller din billeje i USA ved hjælp af CarTrawler-søgemaskinen her på Billeje.info, er der som oftest inkluderet fri kilometer. Det giver dig friheden til at tage på et roadtrip i USA uden at skulle holde øje med kilometertælleren. Tjek dog alligevel altid lejebetingelserne for din lejebil, hvis du planlægger et længere roadtrip. En tur tværs over USA kan blive markant dyrere end beregnet, hvis din lejebil for eksempel kun inkluderer 100 km per dag.

Find den billigste billeje i USA

I bilernes eget land er der ikke overraskende et enormt udvalg af biludlejningsselskaber. Det kan næsten virke uoverskueligt at skulle finde den billigste og bedste lejebil til dit roadtrip. Det er det dog ikke, hvis du bruger søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CarTrawler.

I søgemaskinen øverst her på siden skal du blot angive, hvor og hvornår du har brug for en bil for at få en hurtig oversigt over de bedste tilbud fra både store og små udlejere. Søgemaskinen indhenter således priser på billeje i USA fra Avis, Hertz, Enterprise og alle de andre store, internationale udbydere, men også en lang række lidt mindre, lokale biludlejningsselskaber, som ofte også har gode tilbud.

De bedste roadtrips i USA

Amerikanerne har næsten lige siden de første biler begyndte at rulle af samlebåndet i starten af 1900-tallet yndet at udforske deres land på langstrakte roadtrips. Selvom det oprindeligt ganske vist kun var et fåtal, som tog på roadtrips i USA for at holde ferie, opstod der langs de populære highway-ruter den særlige kultur omkring bilrejser, som i dag betragtes som indbegrebet af en rigtig roadtrip-oplevelse i USA med moteller, diners og pudsige attraktioner.

I dag er de fleste kendere af USA enige om, at det netop er, når du forlader de store Interstate Highways til fordel for de mindre veje, at du oplever det ægte USA. Så spørgsmålet er blot, hvilken del af landet, du vil drage på eventyr i?

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!