Roadtrip gennem det Øvre Midtvesten

Tag på bilferie i USA og oplev den spændende historie og smukke natur. Her er et forslag til en bilferie i USA med billig billeje i det Øvre Midtvestens fem delstater Nord-Dakota – Montana – Wyoming – Syd Dakota – Minnesota.

Brug søgemaskinen her på Billeje.info og find billig billeje i USA med CarTrawler til et oplevelsesrig roadtrip i det Øvre Midtvesten.

Yellowstone National Park
Yellowstone National Park. Foto: Mike Goad, Public domain

Det Øvre Midtvesten (Upper Midwest) byder på nogle af de smukkeste landskaber i USA, og regionen er desuden rig på historie og kultur. Alligevel er denne del af det store land lidt overset som rejsemål, hvorfor du på en roadtrip her har chance for at opleve et mere fredfyldt og autentisk USA.

De bedste roadtrips i det Øvre Midtvest

Når du lejer en bil, får du friheden til at følge dine helt egen rejseplan. Du behøver ikke følge bestemte ruter eller holde dig til de mest berømte seværdigheder. Vil du have mest muligt ud af din bilferie i USA, kan det dog anbefales at have en nogenlunde ide om, hvad du gerne vil nå at se. Derfor får du her nogle gode tips til de bedste roadtrips i det Øvre Midtvesten.

The Enchanted Highway, en forhekset highway

Takket være en opfindsom kunstner i Nord-Dakota, som hedder Gary Greff, findes der en Forhekset Highway mellem alle delstatens turistattraktioner. Vejstrækningen er pyntet med kunstværker lavet af jernskrot. Til i dag findes der syv sådanne skulpturer langs en omkring 50 kilometer lang strækning fra Gladstone ved Interstate 94 til landsbyen Regent i det sydvestlige hjørne af Nord-Dakota. The Enchanted Highway har allerede fundet vej til Guinness rekordbog.

Find den billigste billeje i USA

Der er et stort marked for billeje i USA, hvor billisme i højere grad udgør rygraden i landets infrastruktur end vi kender det herhjemme fra. Derfor finder du et stort udvalg af biludlejningsselskaber. I søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CarTrawler, er det dog nemt hurtigt at få et overblik over de bedste tilbud.

I søgemaskinen, som du finder øverst her på siden, skal du blot angive, hvor og hvornår du har brug for en lejebil for at sammenligne priser fra både store og små udlejere. Søgemaskinen indhenter således priser på billeje i USA fra alle de andre store, internationale udbydere som Avis, Hertz, Enterprise, men også en lang række lidt mindre, lokale biludlejningsselskaber.

Find den billigste lejebil Roadtrip gennem det Øvre Midtvesten Find Billeje her --> Sammenlign priser her