Billeje Dallas

Bestil din billeje i Dallas County i delstaten Texas i det sydlige USA med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i delstaten Texas i det sydlige USA.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Dallas, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve delstaten Texas og det sydlige USA i dit helt eget tempo.

Dallas

Dallas. Foto-kredit: Luis Tamayo. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0.

Generelt om Dallas

Dallas ligger i Dallas County i den nordøstlige del af delstaten Texas (i det sydlige USA). Med sine omkring 1,241,000 indbyggere er det den tredjestørste by i Texas og den niende-største by i USA. Sammen med Fort Worth udgør byen en urban zone, der rangerer som den fjerdestørste i USA.

Byen, der officielt blev grundlagt i 1841, er historisk kendt for sin olie- og bomuldsindustri og som et knudepunkt for de første jernbanenet i den sydlige del af USA. Idag er byen bl.a. kendt for sin sektorer inden for bankvirksomhed, logistik, computer-teknologi, tele-kommunikation, medicinsk forskning m.m. Desuden er byen i besiddelse af én af USA´s største og mest travle lufthavne: Dallas/Fort Worth International Airport.

Blandt byens seværdigheder er Perot Museum of Nature and Science, Dallas World Aquarium, Klyde Warren Park, Dallas Museum of Art, Zero Gravity Thrill Amusement Park Dallas, Dallas Arboretum & Botanical Garden m.m.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Dallas

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Dallas, såsom Enterprise, Sixt, Budget, Alamo, Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Dallas og Texas. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Texas online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Texas, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste store internationale lufthavn er Dallas/Fort Worth International Airport, som er en af USAs største lufthavne med tæt på 70 millioner passagerer om året. Læs om billeje i Dallas/Fort Worth International Airport her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Dallas

Der findes mange interessante og seværdige steder i Texas, som du kan opleve med en lejebil fra Dallas foruden naturligvis Dallas selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Dallas, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Fort Worth (ca. 52 km)
  • Denton (ca. 65 km)
  • Tyler (ca. 157 km)
  • Longview (ca. 205 km)
  • Wichita Falls (ca. 229 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Dallas her.

Find den billigste lejebil i Dallas Find Billeje her --> Sammenlign priser her