Billeje i Trieste

Aftenstemning i Trieste. Kilde: Elena Torre

Bestil leje af bil i Trieste i det nordøstlige Italien. Byen her ligger ud til kysten, og er en havneby. Trieste har mange spændende seværdigheder og attraktioner, som man bedst når ud til, hvis man har bestilt billeje i Trieste.

Trieste ligger i den selvstyrende region Friuli-Venezia Giulia, hvor den fungerer som hovedstad. Byen er ikke overrendt af turister, og det er derfor nemt at opleve Trieste med biludlejning. Der findes et væld af smukke piazzas, pladser, med fantastiske bygninger. Trieste er rig på kultur, påvirket af kulturer fra både Østrig, Ungarn og Italien.

Book en lejebil i Trieste

Tag jeres udlejningsbil i Trieste og kør en tur langs havnen eller besøg stranden med en bil til rådighed. Trieste har også en masse interessante museer, som man også kan besøge på sin ferie. I Trieste ligger en af Europas største synagoger, som bestemt også er et besøg værd. Kør også ud til det smukke Miramare Slot, der ligger helt ud til kysten.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Find biludlejning i Trieste, Italien

Med billeje i Trieste kommer I nemt rundt i denne spændende by. Der er nok at se i Trieste, og det er derfor en god idé at booke en udlejningsbil hjemmefra, så man er sikret den bedste lejebil på sin ferie.

Besøg den smukke by Trieste i den østlige del af Norditalien med billeje. Byen Trieste er hovedstad i regionen Friuli-Venezia Giulia, som grænser op til Slovenien. Byen er i høj grad påvirket af mange forskellige kulturer, hvilket gør Trieste til en utrolig spændende by at køre rundt i med sin udlejningsbil.

Lej bil i Trieste

Book billeje i Trieste i Italien. Her ligger et væld af virkelig smukke bygninger, som for eksempel det utrolige Palazzo del Municipio, der ligger ved den store plads, Piazza Unita, i byen, og ikke mindst livet ved havnen og kysten i Trieste, er bestemt en oplevelse værd, når man holder sin ferie her.

Find billeje i Trieste, Italien

Med en udlejningsbil i Trieste får I mulighed for at komme nemt rundt i hele Trieste og i området omkring byen.

Det er muligt at flyve til en nærtliggende lufthavn og køre til Trieste derfra, eller I kan bestille leje af bil i selve Trieste. Det er både nemt og hurtigt at finde den ideelle lejebil til sin ferie i Norditalien online via Billeje.info. Vi har samlet priserne på lejebiler fra de biludlejningsfirmaer, der har billeje i Trieste, så du kan finde den billigste og bedste bil og komme nemt rundt på ferien i Trieste i Italien.

Find den billigste lejebil i Trieste Find Billeje her --> Sammenlign priser her