Billeje i Trieste Lufthavn

Trieste Lufthavn (TRS), bedre kendt under navnet ‘Friuli Venezia Giulia Airport’ eller ‘Ronchi dei Legionari Airport’, er lufthavnen tilknyttet byen Trieste i det nordøstlige Italien, meget tæt på grænsen til Slovenien. Lufthavnen er ikke placeret langt fra selve byen, men er ikke den største i området.

I 2007 skiftede lufthavnen navn til det nuværende navn ‘Friuli Venezia Giulia Airport’ i ære for den italienske opdagelsesrejsende Pietro Savorgnan di Brazza (engelsk artikel på Wikipedia), der blandt andet rejste meget i Afrika. På grund af lufthavnens tætte placering på både Slovenien og Kroatien er der mange mennesker fra disse lande, der vælger at rejse fra denne lufthavn, da der i løbet af de sidste par år har været et stigende antal lavpristure til og fra Trieste Lufthavn.

Det har i mange år været sådan, at folk rejste til Venedig Lufthavn, men efter at Ryan-air åbnede flere ruter til netop Trieste Lufthavn, så har der været mere massiv trafik, og tallene er fortsat stigende. Der er mulighed for billig billeje fra Trieste Lufthavn, hvilket kan være en god idé at overveje, hvis du gerne vil nå rundt i Italien men måske også Slovenien eller Kroatien.

Da der i løbet af de sidste par år har været stigende turisme til både denne del af Italien, men også strandområderne i Kroatien, vælger flere og flere at rejse til Trieste Lufthavn for at komme længere sydpå og nærmere solen. Sidste år kom lidt over 1 mio. mennesker igennem lufthavnen, hvilket er det højeste tal nogensinde. For at komme uden om de mange turister, bør man bestille billeje i Trieste Lufthavn, da man således kan komme nemmere frem til sin destination.

Måske var det Ryan-air, der startede bølgen, men der er i dag mange lavprisselskaber, der har ruter direkte til Trieste Lufthavn. Derfor er det blevet nemmere at opleve denne del af Italien uden at skulle af med en formue.

Seværdigheder og attraktioner i Trieste

Trieste har fået sit helt eget præg på grund af byens anderledes placering mellem flere forskellige folkefærd. Romersk, slavisk og germansk er bare få af de store kulturer, der har været med til at skabe stedet, som det ser ud i dag. Det er tydeligt hvorfor, da byen stadig ligger tæt placeret på grænsen til Slovenien. Det er derfor ikke underligt, at man møder en anderledes del af Italien i denne nordøstlige del.

Faktisk er selve navnet på byen ofte relateret til skandinaviske rødder. Trieste er det nordiske ord ‘torget’, blandet med det slaviske ord ‘tržište’, der betyder marked. Derfor betyder navnet noget i stil med markedsplads. For at opleve byen på bedste vis, så er det værd at overveje billeje i Trieste Lufthavn, da man på denne måde kan lære hele området at kende.

200.000 indbyggere bor i Trieste, og der er mange forskellige folkeslag, selvom de alle snakker italiensk. Den store alsidighed i byen har været en fordel de sidste mange år. Siden 30‘erne, og igennem Den Kolde Krig, har Trieste nemlig været et mæglingspunkt mellem Øst og Vest. Der har derfor været en hel anderledes vækst end i resten af Italien. Sammen med det faktum, at havnen har været vigtig og skibsværfterne blandt de største, har der altså her været grundlag for den sunde økonomi. Bestil billig billeje i Trieste Lufthavn, hvis du ønsker at se, hvad hele området har at byde på. Det kan f.eks. være mange af de arkitektoniske perler, der ligger nær byen.

Trieste er for de mennesker, der ikke ønsker at opleve det stereotype Italien. For dem der ønsker at se, hvad Italien også kan være, når det ikke skal handle om mode, romere eller fodbold. Du kan være sikker på, at Trieste vil være en anderledes oplevelse.

Med billig billeje i Trieste Lufthavn, kan du planlægge din ferie således, at du får det hele med. Du kan på den måde være sikker på at få set det vigtigste, også selvom det måske ikke lige ligger i centrum af byen Trieste.

Transportmuligheder fra Trieste Lufthavn

I Trieste Lufthavn er der flere muligheder for, at komme ind til selve byen. De fleste mennesker tager bussen, som går til og fra lufthavnen mere eller mindre direkte både nat og dag. Der også mulighed for at fange en taxa udenfor ankomstterminalen, men prisen er ikke altid helt billig, og derfor kan det være en idé at finde en anden måde at komme frem på. Billeje fra lufthavnen kan være løsningen på mange af disse problemer, da dette kan spare dig både tid og penge i længden.

Hvis du har et ønske om en velplanlagt ferie med tid og overskud, så bør du bestille billeje i Trieste Lufthavn. Dette vil for mange familier være nøglen til at få den ferie og fritid, man har behov for.

Det kan også være, at du rejser med venner, hvor I er mange, der skal af sted samtidig. I stedet for at skulle finde den samme bus, så kan man med en lejebil fra Trieste Lufthavn sikre sig en god tur uden problemer.

Billig billeje i Trieste Lufthavn

Trieste har som by en helt masse at byde på, men det kan også være sjovt at opleve et andet land, når nu man alligevel er af sted. Derfor er det nærliggende at tage en tur til Slovenien, som ligger ganske tæt på. Med billeje i Trieste kan du nå til både Slovenien og Kroatien, hvis du har lyst. Muligheden er der, så valget er bare op til dig, din familie og måske vennerne.

Det er muligt at bestille billeje i Trieste Lufthavn, før du tager af sted. Dette gør hele processen nemmere, og derfor er det bare om at tage beslutningen, inden det er for sent – begynd din bestilling af billeje i Trieste Lufthavn fra denne hjemmeside allerede nu.

Besøg Trieste Lufthavns officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Trieste Lufthavn Find Billeje her -- data-src=