Billeje i Torino

Besøg Castello del Valentino med billeje. Foto: Golden globe

Torino er en historisk by i Norditalien som ligger i køreafstand af Milano, Genova og den franske grænse. Det er en by, som er kendt for sin bilindustri, og det anbefales at leje en bil til at udforske byen samt alt det, som det omkringliggende landskab har at byde på.

Torino har et antal af piazzas og parkeringspladser overalt – inkl. Valentino Park, hvor man finder en middelalder landsby og Castello del Valentino.

Torino har et fint sporvognsnet, som løber gennem byen, og en stor del af byen kan man nå ved at benytte den offentlige transport. Det anbefales dog stadig at leje en bil til ture uden for Torino, hvor det anbefales at tage en køretur langs de naturskønne bjergveje, som tager én op til nogle opsigtsvækkende udsigtspunkter tæt på Alperne.

Læs mere om byen på det officielle turistbureaus hjemmeside.

Tag på bilferie i Torino i den nordvestlige del af Italien. Med en lejebil i Torino kommer I nemt rundt i byen og kan opleve byens mange seværdigheder på egen hånd. En bil er det ideelle transportmiddel i Torino, som har masser af attraktioner at byde på.

Leje af bil i Torino

Torino var tidligere hovedstad i det moderne Italien, og er, af en af de største arkitekter, beskrevet som den smukkeste lokation i verden, på grund af de smukke naturomgivelser, der indrammer byen. Arkitektonisk set er Torino kendt for sin barokke stil, og det er bestemt en oplevelse værd at køre en tur i sin lejebil rundt omkring i byen.

Med billeje i Torino kan I blandt andet opleve Johannes Døberens katedral, som huser, hvad der eftersigende skulle være Jesu ligklæder, Sindone di Torino, på dansk Ligklædet i Torino. Disse bliver dog meget sjældent vist frem for offentligheden, men selve bygningen er dog også et besøg værd.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bestil biludlejning i Torino

Book leje af bil i Torino og oplev byen i eget tempo. Torino er hjemby for bilmærket Fiat, og du kan blandt andet finde et interessant bilmuseum med næsten 200 biler og køretøjer helt tilbage fra 1700-tallet. Desuden kan Torino prale af at være hjemby for chokolade og Martini.

Find den billigste lejebil i Torino Find Billeje her --> Sammenlign priser her