Billeje i Torino Lufthavn

Torino Lufthavn (TRN) eller Aeroporto di Torino-Caselle, som den hedder på italiensk, er også kendt som Aeroporto Sandro Pertini opkaldt efter en tidligere italiensk præsident. Lufthavnen ligger ca. 16 km nord for Torino.

Torino Lufthavn blev oprindeligt bygget i 1953, da Torino oplevede stor vækst, og derfor blev nødt til at have en lufthavn tæt på centrum. Siden da skete der dog ikke meget, men i 1989 renoverede man alt for at være klar til FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 1990.

I dag er lufthavnen stadig ganske central, når det kommer til italiensk lufttrafik. Den tætte placering på alperne gør, at der både er højsæson vinter og sommer. Italienske skiturister ankommer ofte til Torino Lufthavn, når de skal på skiferie. Hvis du selv skal på ferie i eller omkring Torino, så vil det være et godt udgangspunkt med billig billeje fra Torino Lufthavn, da du på denne måde kan komme rundt i byen, men også ud i naturen.

Sidste år kom over 3,3 millioner passagerer igennem Torino Lufthavn. Så selvom Torino er den tredje stærkeste by økonomisk i Italien, så er det altså ikke den lufthavn, der bliver brugt mest. Disse ting hænger ellers ofte sammen, men dette kan måske skyldes, at Torino endnu ikke har slået rigtigt igennem som international turist-destination. Alligevel er der højsæsoner, som man bør have med i sine overvejelser, hvis man skal til byen. Billeje i Torino Lufthavn vil være en god måde for dig at komme rundt på, hvis du vil rejse i denne del af Italien.

Torino Lufthavn har vundet ACI Europas Bedste Lufthavn-præmien i både 2007 og 2008. Dette blandt andet pga. det stigende passagertal.

Seværdigheder og attraktioner i Torino

Torino er en typisk norditaliensk by. Der er et helt andet tempo end i det lidt mere temperamentsfulde syd. I netop Torino er der er en stærk tradition for at have de bedste universiteter i Italien, og derfor emmer det også af studie-stemning og unge mennesker. I det hele taget er Torino kendt for at være hjem for mange af de kloge hoveder, der i sin tid har hjulpet landet på rette vej. Derfor bliver byen også kaldt “den italienske friheds vugge”. Denne tradition for at have intelligente indbyggere og et stærkt kulturelt fundament er da også en af de ting, der har været med til at gøre Torino mere anerkendt inden for international turisme. Din oplevelse af byen afhænger meget af, hvordan den opleves. For at få mest muligt ud af din tid, bør du anskaffe dig billeje i Torino Lufthavn, så du kan bevæge dig rundt, som du lyster.

De mange kulturelle tilbud kan ikke nås på en eller to dage, men derimod på en uges tid, hvis du har de ordentlige midler til at komme rundt. Bestil billeje i Torino Lufthavn, hvis du har et ønske om at kunne nå alle de ting, byen byder på. Således har du tid til både at være kulturel og slappe af på din ferie til Torino.

Torino er hjem for italiensk bilindustri. FIAT, Lancia og Alfa Romeo holder til her, og hvorfor så ikke benytte et tilbud med billig billeje i Torino Lufthavn, når nu du alligevel er her, hvor det hele handler om biler.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Torino Lufthavn

Fra Torino Lufthavn til centrum er der mulighed for at tage både bus eller tog. Begge dele går mere eller mindre direkte til centrum, men det afhænger af, hvilken bus du tager med. Det kan være besværligt at finde ud af, hvilken bus der afgår hvornår. Så for din egen skyld bør du have billeje allerede fra Torino Lufthavn med i dine overvejelser, når du planlægger din rejse til byen.

Det nemme alternativ er ganske enkelt bare en god løsning, når det kommer til transport på din ferie. Det er ikke sikkert, at du har tid til at få styr på togtider og busplaner, når du egentlig bare gerne vil nyde omgivelserne og alle de nye indtryk. Billeje i Torino Lufthavn giver dig den frihed, som du bør have på din rejse.

Billig billeje i Torino Lufthavn

Torino er i manges optik en by, der er lig med biler på grund af de mange fabrikker. Heldigvis forholder det sig også sådan, at det er en by, der er værd at opleve i bil. Med billig billeje i Torino Lufthavn kan du være sikker på at få det hele med, hvad enten din interesse er natur eller kultur.

Der er ingen grund til at stresse med at få styr på billejen, men hvis du har det sådan, at tingene skal være i orden, inden du tager af sted, så kan du bestille billeje i Torino Lufthavn allerede nu via denne hjemmeside. På den måde kan du være sikker på at få den rejse, du har drømt om, men også vælge den bil, som du vil leje allerede nu.

Besøg Torino Lufthavs officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Torino Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her