Billeje i Verona

Se Verona Arena med billeje. Foto: Andreas Tille

Hvad enten du ønsker at opleve den gamle by eller slappe af på bredderne af Gardasøen, er det en god ting at leje en bil i Verona medens man besøger regionen.

Mange byer og seværdigheder inden for rækkevidde med bil

Verona ligger i Norditalien inden for en køreafstand af andre byer som f.eks. Milan, Bologna og Venedi, samt feriestederne tæt på Gardasøen. Der er blot en times kørsel til Garda fra Verona.

Byen Verona har fået tildelt UNESCO’s Verdens Arv og er fyldt med middelalder historie, som viser sig synligt i hele byen. Der findes en hel del romanske monumenter – bl.a. Verona Arena – som er det 3. største amfiteater i Italien – og Castelvecchio Museum, som udstiller nogle af Veronas fineste kunstværker og arkitektur.

Oplev Gardasøen med billeje

Såfremt du ønsker at udforske den gamle bydel i Verona, er det bedst at gøre det til fods eller benytte den offentlige transport, men såfremt du ønsker at kombinere besøget med en tur til Gardasøen, må det anbefales at du lejer en bil.

Gardasøen er den største sø i Italien og ligger ved foden af Alperne. Langs med søen ligger der et uhyre stort antal hoteller, landsbyer og feriesteder, som tilbyder en malerisk flugt fra den travle by.

Læs om Verona på byens officielle hjemmeside.

Bestil leje af bil i Verona i det nordøstlige Italien. Med biludlejning i Verona har i rig mulighed for at opleve byen og området i Norditalien på egen hånd. Bil er den ideelle transportmulighed i denne spændende by, der har masser af historier at fortælle.

Lej en bil i Verona

Verona, som ligger i regionen Veneto, er blandt andet berømt for at være kulissen i teaterstykket Romeo og Julie, og for interesserede, kan man blandt andet benytte sin biludlejning i Verona til at tage ud og opleve Casa di Giulietta, Julies hus, som nok er byens største tiltrækningskræft på turister. Balkonen på huset blev tilføjet huset i 1930’erne, og huset har altså ikke nogen direkte forbindelse til teaterstykket, men er bestemt et besøg værd.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bestil biludlejning i Verona, Italien

Bestiller I billeje i Verona, er det en god idé at tage ud og opleve nogle af byens mange interessante bygningsværker. Blandt andet er det romanske amfiteater, Lamberti tårnet, som giver jer byens bedste udsigt og ikke mindst Castelvecchio, som ligger lige ved floden Aldige, og hvor byens kunstmuseum ligger i. Her kan I finde en stor samling af skulpturer og malerier fra renæssancen.

Det er nemt og hurtigt at finde billige billeje i Verona via vores rent a car søgefunktion her på siden, og med en bil til rådighed kommer I nemt rundt på jeres ferie i Italien.

Find den billigste lejebil i Verona Find Billeje her --> Sammenlign priser her