Billeje i Verona Lufthavn

Verona Lufthavn (VRN) ligger kun 5 km. fra selve byen Verona. På trods af byens mindre størrelse er Verona Lufthavn, som også er kendt som ‘Valerio Catullo Villafranca Airport’, et forholdsvist vigtigt punkt i Italiensk lufttrafik.

Selvom lufthavnen ikke har en overvældende størrelse, er der alligevel flere og flere mennesker hvert år, der lægger vejen forbi lufthavnen. Verona Lufthavn ligger i et område, hvor den er tilgængelig for flere af Italiens større provinser. Faktisk ligger den lige mellem Vicenza, Trento, Bolzano og Verona, hvilket betyder, at den er tæt på over 4 mio. mennesker. Derfor er der også med tiden kommet flere og flere flyvninger til og fra denne lufthavn, og tallet har kun været stigende de sidste mange år – det bliver den nok også fremover. Det er muligt med billig billeje i Verona Lufthavn, hvis du ønsker at få den bedst mulige start på din rejse allerede efter landing.

3 mio. passagerer kom igennem Verona Lufthavn sidste år, og derfor har der også været et større pres på faciliteterne end hidtil. Oprindeligt var lufthavnen bygget med militære formål og blev faktisk også brugt under Første Verdenskrig til at huse den italienske hær.

Allerede da krigen sluttede i 1919 blev lufthavnen dog ændret til at kunne tjene civile formål, og sådan har det været lige siden. I dag er lufthavnen moderne og effektiv, og hvis du planlægger din tur til Verona, så kan det anbefales at bestille billeje i Verona Lufthavn, da også dette foregår nemt og uden besvær.

Verona Lufthavn står i dag som et symbol på den mere moderne del af byen. Sådan vil det højest sandsynlig altid være.

Seværdigheder og attraktioner i Verona

Verona er ikke bare endnu en italiensk by. På mange måde adskiller Verona sig ganske meget fra resten af Italien – og alligevel ikke. Der er så meget at opleve i og omkring Verona, og det kan derfor være svært at nå det hele. Med billig billeje fra Verona Lufthavn, vil du få et anderledes billede af den romantiske by. Man bør ikke lade chancen gå sig forbi i byen, hvor William Shakespeares Romeo og Julie foregår, og hvor amfiteatre står side om side med aldrende kirker.

Bestil billig billeje i Verona Lufthavn, hvis du ønsker at kunne bevæge dig rundt i denne skønne by – med tid til både overskud, ferie og afslapning. Du kan vælge at drage ud i naturen langs Adige-floden, der går lige gennem byen. Du kan se balkonen, hvor Julie efter sigende stod i historien. Du kan også opleve en af de mange andre UNESCO beskyttede steder. Hvis man er til italiensk fodbold, så er der også en god mulighed for at opleve dette på det lokale stadion, da byens 260.000 indbyggere har en vis passion for spillet, som italienerne mestrer så godt.

Verona har lidt af det hele, men er mest et alt et sted, hvor man får lov til at drømme sig væk til en anden tid. Stemningen skaber rammen for en eventyragtig oplevelse, hvor du selv deltager. Der er ingen grænse for, hvor meget du kan opleve, især hvis du har arrangeret din tur ordenligt.

Tiden kan være knap, når man er på ferie. Billig billeje i Verona Lufthavn vil være med til at gøre din tur mere bekvem, lettere at arrangere og ikke mindst overskuelig at planlægge.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Verona Lufthavn

Fra Verona Lufthavn er der flere muligheder for at komme ind til selve byen. Som nævnt er der ca. 5 km til centrum, og derfor går der flere busser, der kan tage dig hele vejen. På grund af turismens eksplosive vækst, kan det dog af og til være svært for transporten at følge med, hvorfor man måske bør overveje andre muligheder for at komme rundt.

Billeje i Verona Lufthavn vil være løsningen i mange af disse tilfælde. Du kan med ét få ordnet transporten på resten af din ferie og samtidig få et overblik, der ellers ikke er muligt. Du kan med en lejebil nå at se både byen Verona, landskabet omkring og måske endda andre byer i nærheden – alt dette på den måske korte tid, du er af sted.

Venner og familie, der er med på rejsen, vil blive positivt overraskede over ikke at skulle bekymre sig om hverken transport eller planlægning, og derfor vil det også gøre denne del af ferien mere afslappet.

Billig billeje i Verona Lufthavn

Det ville være synd at tage til Italien uden at opleve, hvordan landet virkelig ser ud. Du bør derfor benytte billig billeje i Verona Lufthavn, da dette kan være med til at give din rejse det sidste twist. Du når simpelthen bare lige lidt mere, når du har transporten med dig.

Gør dig selv en tjeneste. Du bør bestille billig billeje i Verona Lufthavn og få styr på ferien, inden du drager af sted. Så bliver der mere tid til at nyde det hele, så snart du er landet.

Besøg Verona Lufthavns officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Verona Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her