Billeje i Genova

Find Genovas charmerende pladser med billeje. Foto: Idéfix

Genova er en travl havneby i den nordvestlige del af Italien og ligger inden for et par timers kørsel fra Torino og Milan. Det er et ideelt sted at leje bil, så man kan udforske de bjergrige områder i det nordvestlige Italien.

Regionen har fornøjelsen af et Middelhavsklima hele året, hvor månederne fra maj til oktober har de højeste temperaturer.

Opdag Genova’s rige historie med billeje

Genova har et antal af kirker, smukke pladser og promenader som er et besøg værd, med flere områder udpeget af UNESCO Verdens Arv – bl.a. Via Garibaldi og Palazzi Dei Rolli, et område i byen med en rig historie – fyldt med paladser som får en til at tænke på aristokratiets storhedstid i Genoa.

Genova’s gamle havn er fyldt med historisk arkitektur og moderne attraktioner. Det er også her, du finder et akvarium. Desuden finder man et havmuseum og Torre della Lanterna fyrtårn. Kystområdet kan man nå til fods, samt med en lejet bil.

Kysttur med billeje

Med biludlejning i Genova, kan I i byens midte besøge San Lorenzo Katedral og et utal af museer som kortlægger byens historie. Ud over disse, har Genova flere offentlige parker i byens centrum, som betyder, at du kan lade din lejede bil blive stående på hotellet og tage en spadseretur rundt i parkerne, småbyerne og ud til de forskellige attraktioner langs kysten.

Læs mere om Genova’s seværdigheder på byens officielle hjemmeside.

Hovedstaden i den italienske region Ligurien hedder Genova eller Genua, og er bestemt værd at besøge med biludlejning. Bestil billeje i Genova hjemmefra og oplev denne spændende historiske havneby i eget tempo og på egen hånd med en bil til rådighed.

Lej en bil i Genova

Genova er en af Europas ældste byer, og kan faktisk spores helt tilbage til år 218 f.v.t., og har op i gennem tiden udviklet sig til at være en vigtig havneby, hvorfra en stor del af byens økonomi opretholdes.

Lejer i bil i Genova, Italien, er det nærmest et must at I kører ned til havnen og oplever fiskerlivet dernede. Er I heldige, kan I få lov at købe direkte fra båden.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Se mere af Genova med leje af bil

Udover området omkring havnen, har Genova en masse spændende museer og flotte bygninger og pladser, der helt sikkert også er et besøg værd, når man er på bilferie i Genova. Besøg blandt andet Wolfson museet for moderne kunst eller tag forbi museet for finere kunst, Strada Nuova. Det vil for mange sikkert også være en god idé at besøge Palazzi dei Rolli, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste eller måske Christoffer Columbus’ fødehjem, som ligger i byen.

Find den billigste lejebil i Genova Find Billeje her --> Sammenlign priser her