Billeje i Genova Lufthavn

Genova Lufthavn (GOA) er også kendt under navnet Aeroporto Internazionale Cristoforo Colombo og ligger omtrent 6 kilometer fra selve Genovas centrum. Den er placeret på en halvø sammen med blandt andet havnen.

Man begyndte at bygge Genova Lufthavn tilbage i 1954, men den stod først færdig i 1962 på grund af det omfattende arbejde, da der ikke var tilstrækkeligt med ressourcer. Der var efterfølgende problemer med at få bygget en rigtig terminal, så da man endelig satte sidste hånd på den nuværende terminal, var årstallet 1986. Lufthavnen har siden da ikke udviklet sig meget og bliver i dag hovedsageligt brugt til regionale flyvninger. Dette billede er dog ved at ændre sig, blandt andet fordi lavprisselskaberne er ved at sætte ind. Når du ankommer til lufthavnen, kan det for din egen skyld være en god idé at investere i billig billeje i Genova Lufthavn, da dette giver dig et andet aspekt af byen.

Med 1,2 millioner mennesker i 2010 er lufthavnen blandt de mindste i Italien, når man tager byen Genovas størrelse i betragtning. Det kan være et mere komfortabelt sted at ankomme til, da stemningen er mere afslappet, men det kan også godt være frustrerende, at der ikke er de sædvanlige transport-tilbud, som du måske ellers er vant til fra andre lufthavne. Billeje i Genova vil derfor være en glimrende mulighed for at komme videre, så snart du er landet.

Genova Lufthavn bliver brugt som alternativt landingssted, når der er for tåget i områderne omkring f.eks. Milano eller Torino.

Seværdigheder og attraktioner i Genova

Genova er en vigtig havneby i Norditalien. Ligesom Milano og Torino er Genova et af de vigtigste økonomiske centre i Italien. De tre byer udgør, hvad man Italien kalder Nord-trekanten, da disse står for en meget stor del af den italienske industri. Med sine 700.000 indbyggere er der da også et godt tempo på bylivet.

Det er den sofistikerede klasse, der bevæger sig rundt i centrum og køber dyre varer, og du kan hurtigt få spottet flere dyre biler, der kører rundt med smartklædte unge italienere i. Det er de meget veluddannede og velstillede, der holder til her. I 2004 blev denne påstand understreget, da Genova blev valgt til kulturelt centrum i Europa. Dette har bidraget til, at kulturen i byen i dag er meget mere tydelig i bybilledet. Hvis du gerne vil opleve dette i de rigtige rammer, bør du anskaffe dig billeje i Genova Lufthavn. Dette er den bedste måde at komme rundt på, og sådan får du mest af byen set.

Italienerne kalder Genova for ‘la superba’ på grund af byens store fortid. Det er tydeligt at se på bygningerne i bybilledet, at Genova altid har været en velstående del af Italien, men når man så oven i tager i betragtning, at folk som Christopher Columbus kom fra Genova, så kan man godt forstå, hvorfor byen pludselig har fået en vigtig plads i folks bevidsthed. Med steder som Piazza de Ferrari i centrum af byen kan man også den dag i dag se, hvordan denne storhed kommer til udtryk i byens form og størrelse. Med et tilbud om billig billeje i Genova Lufthavn vil det være en god måde at komme rundt på.

Bestil billeje i Genova Lufthavn, hvis du vil være sikker på at komme hele vejen rundt uden problemer. Der er mange mennesker, der benytter sig af deres bil i Genova, hvorfor der er også er nemt at komme rundt på fire hjul.

Genova har et centrum, hvor flere af stederne er beskyttet af UNESCO. De gamle bygninger, pladser og kirker kan opleves på en kortere ferie, men det bliver væsentlig nemmere, hvis du benytter billig billeje i Genova Lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Genova Lufthavn

Måske ligger Genova Lufthavn ikke så langt fra selve byen, men da lufthavnen har en størrelse, der ikke på niveau med det man plejer, kan det godt være svært at skaffe transport. Der går busser tæt på lufthavnen, men også en taxa kan være mulig at fange i nærheden. Der er imidlertid ikke alle, der orker dette, når de er landet. Med billeje i Genova Lufthavn, kommer du uden om alle disse problemer.

Det er et enkelt alternativ, og det kan for din egen skyld være en god idé at planlægge din ferie efter, at du har billeje fra lufthavnen i Genova. Pludselig vil du opdage, at du kan nå flere ting, og du måske sidder tilbage med et overskud, som du ellers ikke havde regnet med. Overskud er vigtigt på en ferie, og dette kan du let få med billeje i Genova Lufthavn.

At bestille billeje i Genova Lufthavn er nemt, enkelt og billigt. Du vil opleve, at venner og familie vil værdsætte netop dette på din ferie i Italien. Man bør ikke tage fejl af, at de med garanti vil sætte pris på, at det er nemmere at komme rundt, og man ikke skal bekymre sig om offentlig transport.

Billig billeje i Genova Lufthavn

Genova er en by i Italien, der bare bør opleves. Det vil være en fordel for dig at opleve den i bil, da du med billig billeje i Genova Lufthavn kan komme hele vejen rundt på den halve tid. Den smukke natur, der omgiver byen, kan være svær at fornemme, hvis du ikke har muligheden for at komme derud.

Du bør bestille billeje i Genova Lufthavn for at få helt styr på ferien, inden du tager af sted. Det er dit valg, men der er ingen tvivl om, hvad der vil være nemmest – påbegynd din leje af bil allerede nu fra denne hjemmeside.

Besøg Genova Lufthavs officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Genova Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her