Billeje Ligurien

Velkommen til information og gode råd om billeje i regionen Ligurien i Italien. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Ligurien kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Ligurien

Ligurien, beliggende ved det Liguriske Hav i den nordvestlige del af Italien, er Italiens tredje-mindste region med sine 5,422 kvadratkilometer og omkring 1,565,349 indbyggere (2015). Regionen er kendt for sine fantastiske kulturlandskaber, der ofte regnes for nogle af Italiens smukkeste, og sine små, gamle by-samfund ved kysten, der byder på en unik blanding af antik historie, kultur, natur og mad og vin, som hvert år tiltrækker tusindevis af mennesker fra hele verden.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Blandt de største seværdigheder i Ligurien finder du de to berømte samlinger af kystbyer  kaldet Cinque Terre og Portovenere, som sammen med deres tilhørende historiske kulturlandskaber er blevet erklæret kulturel og landskabsmæssig verdensarv af UNESCO i 1997.

Et andet stort trækplaster i regionen er havnebyen Genova, der samtidig er regionens hovedstad. Regions-hovedstaden, der var fødested for den berømte opdagelsesrejsende Cristoffer Columbus og den næsten ligeså berømte operakomponist Niccolo Paganini, byder blandt andet på seværdigheder såsom paladset I Palazzi dei Rolli, katedralen di San Lorenzo, den historiske gade Via Garibaldi, basilikaen Santa Maria di Castello, det royale palads museum, torvet Piazza San Matteo, museet Galata Museo del Mare, Genova akvarium – og meget mere.

Billigste billeje i Ligurien

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Ligurien blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

 

Find den billigste lejebil i Ligurien Find Billeje her --> Sammenlign priser her