Billeje i Brindisi

Der er masser af spændende kultur at udforske med billeje i Brindisi. Foto: Freddyballo

Billeje i Brindisi finder du nemt og billigt i søgemaskinen der sammenligner priser på billeje fra alle biludlejnings-selskaber i Brindisi. Brindisi har en levende historie om det tidlige romerske styre, som kan opleves i byens museer, og som kan ses på de fascinerende romerske søjler og i kirkerne. Hvis du har bestilt billeje i Brindisi vil det give dig mulighed for at udforske denne gamle italienske by og ikke mindste områderne omkring Brindisi i dit eget tempo.

I århundreder har Brindisi været omkranset af en stor naturlig havn som løber rundt om byen, og den sydøstlige beliggenhed gør den til en stor færge- og fragthavn til Grækenland og Albanien.

Besøg vingårde og olivenlunde med billeje

Brindisi kan prale af en 80 km lang kyststrækning fyldt med et stort antal små sandbugter og klippefyldte strande. Det anbefales at tage en tur i din leje bil langs kysten og udforske disse gemte pragtstykker. Når du kører i din udlejningsbil kan du næppe undgå at komme forbi de attraktive olivenlunde og vingårde. Området er også berømt for dyrkning af artiskokker, tomater og vandmeloner.

Når du nu har investeret i en lejet bil skulle du prøve at tage en lille tur til de omkringliggende byer som f.eks. San Vito de Normanni og Carovigno som har deres egen interessante historie.

Papola-Casale lufthavn ligger i Brindisi, kun 6 km uden for byens centrum. Man kan få en billig billeje herfra, men for at være sikker på den bedste pris, bør du bestille din bil, forud for din rejse til Brindisi.

Se mere om seværdighederne i Brindisi på byens officielle hjemmeside

Book en lejebil til jeres ferie i Brindisi i den sydligste del af Italien. Brindisi er en af de vigtigste havnebyer i Italien, og den vigtigste i Puglia regionen. Byen har masser af seværdigheder at byde på, og bestiller I jeres billeje i Brindisi hjemmefra, kan I opleve mest muligt i området.

Lej en bil i Brindisi

Book en lejebil i Brindisi online, så kan I hente den, når I ankommer til byen. Da I befinder jer på den sydligste del af Italien, skal I regne med megen sol, hvis I holder jeres ferie i sommerens højsæson.

Brindisi er et utrolig smukt område, og det er en god idé at tage en køretur langs havneområdet eller den omkring firs kilometer lange kystlinje, som byen kan prale af.

Udlejning af bil i Brindisi i Syditalien

Med billeje i Brindisi i Syditalien kan I let komme rundt til byens mange seværdigheder. Rundt omkring i Brindisi vil I finde forskellige monumenter og statuer, ligesom man længere inde i området kan støde på kirker og slotte. Især Svevo-slottet, som var bopæl for kejser Federico i gamle dage, er et besøg værd. Den enorme bygning emmer af historie, ligesom byens katedral også er en smuk oplevelse både udvendig og indvendig.

Har man tid, bør man udnytte sin lejebil og køre ned og opleve markedet, der foregår hver formiddag i centrum af Brindisi.

Find den billigste lejebil i Brindisi Find Billeje her -- data-src=