Billeje i Brindisi Lufthavn

Brindisi Lufthavn (BDS) har flere navne og bliver på italiensk kaldt for enten Aeroporto di Brindisi-Casale eller Aeroporto del Salento. Lufthavnen ligger kun 6 kilometer fra centrum af byen.

Brindisi Lufthavn stod færdig under 2. verdenskrig. Man begyndte konstruktionen mange år inden, men den var først fuldt brugbar omkring 1943. Det var imidlertid sådan, at krigen sluttede to år efter, hvorefter lufthavnen kun blev brugt til civile formål efterfølgende. I dag er lufthavnen blandt de vigtigste i Italien, og selvom Brindisi er en lidt isoleret del af landet, så vælger flere og flere turister at komme netop hertil. Kysten er altid tæt på på denne halvø. Det er et smukt sted at opholde sig, og derfor kan det være godt med billeje i Brindisi Lufthavn.

Med billig billeje i Brindisi Lufthavn er du sikret transporten videre fra lufthavnen. Det kan være, at du føler dig presset mellem de 1,6 millioner passagerer, der kommer igennem årligt, men vigtigst af alt er dét, at du er sikret transport på resten af din rejse. Det vil du opleve som et stort plus, og du kan pludselig lægge bekymringerne på hylden med hensyn til lufthavnstransport og busser. Da der kommer flere og flere turister i området omkring Brindisi, vil presset stige yderligere i løbet af de næste par år.

Du bør ikke tage fejl af de mange fordele, der følger med billeje fra Brindisi Lufthavn. Ikke nok med at du derefter selv kan bestemme tempoet, men oven i købet kan det være, at du sparer penge i længden.

Brindisi er af flere årsager værd at rejse til, og du er således også sikret en god begyndelse på dit italienske eventyr.

Seværdigheder og attraktioner i Brindisi

Brindisi ligger meget karakteristisk midt på den italienske hæl. Den er som den eneste større by placeret her, og derfor er der også en øde og afslappet stemning. Destinationen er især blevet populær, fordi der er god mulighed for at bade i Adriaterhavet, som ligger ud for Italiens østkyst.

Herfra er der ikke langt til hverken Mellemøsten eller Grækenland, hvorfor byen også i mange år har været et centralt handelssted. Især i middelalderen blev Brindisi brugt som Italiens kontakt til landene sydøst for kysten, og derfor var den i lang tid en af de vigtigste byer for Italiens økonomi. Det billede har i dag ændret sig, hvor man hovedsageligt bygger økonomien på landbrug. Området omkring Brindisi har en meget frodig natur, der er værd at opleve. Benyt derfor billeje fra Brindisi Lufthavn, hvis du gerne vil være sikker på at have tid til at komme uden for byen.

Det faktum, at der kun bor 89.000 mennesker, gør, at byen beholder sin landsbystemning, hvilket er vigtigt for turismen. Det er nemlig især derfor, at folk vælger at komme dertil. Folk er meget afslappede, og det er også fordi, at masseturismen endnu ikke er sat ind. Der er hyggelig stemning på de lokale pladser, og du kan begive dig rundt uden at tænke over, om du skal stå i kø til restauranter og cafeer.

Bestil billeje i Brindisi Lufthavn, så snart du har købt flybilletterne. På den måde kan du hurtigst muligt planlægge din ferie og få styr på, hvordan du kommer rundt til alle de steder, du bør se. Strande, museer og natur venter på dig.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Brindisi Lufthavn

På trods af at Brindisi Lufthavn ikke ligger langt fra selve byen, så kan det godt være noget besværligt at komme derind. Det er ikke fordi, der ikke er busser, men det er svært at finde ud af, hvornår de går, og hvor de går hen. Det er nemlig ikke alle busser, der går til centrum af Brindisi, men derimod til forskellige egne af byen. Billeje i Brindisi Lufthavn vil gøre dette nemmere for dig. Du kan lægge bekymringerne om offentlig transport fra dig og sætte dig bag rattet, hvor du har kontrollen.

Det er nemt og smart. Billeje i Brindisi Lufthavn gør, at din ferie bliver mere overskuelig, og at du hurtigere kan komme rundt. Hvis du f.eks. gerne vil ud af byen og se hvilken smuk natur, der omgiver stedet, så er lejebilen din vej derhen.

For at være sikker på, at det hele er i orden, inden du tager af sted, så bør du bestille din lejebil i Brindisi Lufthavn i god tid her fra billeje.info. Så står bilen klar ved ankomst.

Billig billeje i Brindisi Lufthavn

Brindisi er en lidt anderledes del af Italien. Man bør så vidt muligt opleve så meget som muligt, hvorfor det kan være en god idé med billig billeje fra lufthavnen. Du kommer nemt rundt og gør din ferie til en mere afslappet affære. Ingen stress og ultimativ frihed. Bedre bliver det ikke.

Brindisi er starten på din rejse rundt i Italien. Oplev landet med billig billeje i Brindisi Lufthavn.

Besøg Brindisi Lufthavs officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Brindisi Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her