Billeje i Bolzano

Oplev borgen Maretsch med billeje fra Billeje.info. Foto: Alex1011

Bolzano ligger på hovedvejen fra Italien til Tyskland, og er et godt udgangspunkt for at udforske det nordlige Italien og Dolomitterne. For at opnå den billigste pris på billeje i Bolzano, er det klogt at bestille den online.

Bolzano er den største by i det sydlige Tyrol område i Italien. Bolzano’s klima er meget kontinental med varme somre og kolde vintre, ligesom der om efteråret og foråret også kan være nogle stærke vinde fra den nordlige del af Alperne.

Der er en masse at se og foretage sig i Sydtyrol, når man har bestilt biludlejning i Bolzano bl.a. Walther Square (som har en statue af en berømt tysk minstrel Walther von der Vogelweide), adskillige borge (Castle Maretsch og Castle Firmian/Sigmundskron) og The Lauben, en mile lang gade i byens centrum med middelalderlige arkader, som nu huser et utal af forretninger og berømte stormagasiner.

Få flere informationer om byen hos Bolzanos turistbureau

Biludlejning i Bolzano

Besøg Sydtyrols hovedstad Bolzano med lejebil

Sydtyrol, hvor Bolzano eller Bozen, som det også hedder, er både hovedstad og største by, er meget mere end tyrolermusik og øl, og der er god grund til at bestille billig billeje i Bolzano, som byder på de smukkeste landskaber, som man kan opleve med en lejebil til rådighed.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lej en bil i Bolzano

Selv om du befinder dig i Italien, når du er på ferie i Bolzano, taler de fleste af de lokale både tysk og italiensk, og i yderområderne af Bolzano vil I opleve, at langt de fleste helst taler tysk.

Tag til kæmpe julemarked med billeje i Bolzano

I tiden omkring december, er det en stor oplevelse at besøge Bolzano. Og bestiller I biludlejning i Bolzano, kan I opleve byens utrolige julemarked, som til enhver tid slår, hvad vi er vant til i Danmark, og som har givet byen tilnavnet Julens Hovedstad.

Men uanset hvornår man vælger at besøge Bolzano med en lejet bil, kan man næsten altid være sikkert på, at vejret ikke svigter en. Om vinteren er det snevejr og om sommeren høj sol, så forskellen på de årlige temperaturer er nogle gange meget ekstreme.

Som sagt, kan man med en udlejet bil få mulighed for at komme rigtig rundt i området, og det er også en lejebil, der samtidig er den mest ideelle transportmulighed.

Find den billigste lejebil i Bolzano Find Billeje her --> Sammenlign priser her