Billeje i Altamura

Vil du opleve det ægte Italien, bør du bestille billeje i Altamura. Så kan du i ro og mag udforske resten af regionen, også de små ukendte perler som de fleste andre turister overser. Her på Billeje.info kan du hurtigt finde og bestille en billig lejebil.

Katedralen i Altamura
Katedralen i Altamura. Foto: Untalented Guy, CC BY 2.0

Brødbyen Altamura

Altamura ligger i i det sydlige Italien i provinsen Bari i Apulien og befolkningen i byen tæller omkring 80.000. Regionen grænser op til Adriaterhavet mod øst, og selvom Altamura ligger lidt inde i landet, kan du med billeje sagtens nyde godt af de mange gode badestrande langs kysten. Provinshovedstaden Bari ligger desuden blot omkring 45 minutters kørsel i bil fra Altamura.

Selve Altamura er blandt andet kendt for sit berømte brød og for arkæologiske fund. Rester af en af vore fjerne forfædre er således fundet i en hule lige uden for byen. Resterne tilhører sandsynligvis en Homo heidelbergensis kaldet “Altamura-manden”. Fodspor af dinosaurer er desuden blevet fundet for nylig i området og i Museo Archeologico Statale di Altamura, kan du se resterne fra gamle grave. Altamura Cathedral er en af de smukkeste steder og blev bygget i 1200 tallet.

Biludlejning i Altamura

Du kan godt bruge en dag på blot at udforske byens egne seværdigheder, men der er dog meget andet at opleve på disse kanter. Lejer du en bil i Altamura, har du udover Adriaterhavskystens badestrande også mange andre spændende udflugtsmål inden for din rækkevidde. Den nærliggende Alta Murgia Nationalpark er for eksempel være at udforske, ligesom der ligger mange små charmerende middelalderbyer rundt om i regionen. Det tager for eksempel kun omkring 20 minutter at køre til Matera med de berømte grottehuse.

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde og bestille biludlejning i Altamura. Du behøver ikke på forhånd vide, hvilke biludlejningsselskaber der findes i byen. Søgemaskinen leder således automatisk efter de billigste priser på billeje fra Avis, Europcar, Hertz og mange andre firmaer.

Altamura ligger cirka 30 minutters kørsel i bil fra lufthavnen Bari Palese lufthavn (Bari Karol Wojtyła Airport). Der findes i dag ganske vist ikke direkte fly til Bari Lufthavn fra Danmark, men med et enkelt skifte undervejs er det som regel ikke svært at finde en forbindelse.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Udflugtsmål inden for rækkevidde:

  • Bari
  • Alta Murgia Nationalpark
  • Forlystelsesparken Miragica
  • Alberobello
  • Matera
Find den billigste lejebil i Altamura Find Billeje her --> Sammenlign priser her