Billeje Piemonte

Bestil din billeje i Piemonte hjemmefra og få mest muligt ud af din ferie i den berømte italienske vinregion. På få sekunder kan du her på Billeje.info sammenligne priser fra hundredvis af biludlejningsselskaber og nemt finde de billigste priser på lige netop den lejebil, som passer bedst til dine ønsker.

Torino i Piemonte var på et tidspunkt Italiens hovedstad. Foto: Alejandro, CC BY 2.0

Regionen for foden af bjergene

Piemonte ligger ved foden af Alperne – selve navnet Piemonte betyder “Ved foden af bjergene” – i den nordvestlige del af det italienske fastland. Regionen har et samlet areal på 25.400 kvadratkilometer og en befolkning på omkring 4,4 millioner indbyggere.

Regionen er især kendt for sine fine vine, såsom Barolo og Barbaresco, og for sine gode landbrugsprodukter, der blandt andet omfatter trøfler og nødder. Regionen er dog også kendt som et et industrielt kraftcenter og hjemsted for en række store bilfirmaer, der holder til i regionens hovedstad Torino, såsom  Fiat, Alfa Romeo og Lancia.

Billigste billeje i Piemonte

I søgemaskinen over denne artikel kan du hurtigt finde den billigste billeje i Piemonte blandt de mange internationale og lokale biludlejningsselskaber, som findes i regionen. Du skal blot angive, hvor og hvornår du har brug for en lejebil for at få en oversigt over de aktuelt billigste priser. Søgemaskinen kan bruges for alle større byer og lufthavne. Med i priserne du ser i søgeresultatet, er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Typisk vil søgemaskinen finde tilbud på billeje i Piemonte fra en stribe forskellige udlejere som for eksempel Avis, Europcar, Hertz og Sixt, samt mindre lokale firmaer. Er du kun interesseret i at leje fra bestemte firmaer, kan du ved hjælp af filterfunktionen dog uden besvær indsnævre søgeresultatet yderligere. Her har du blandt andet også mulighed for at vælge kun at se priser på lejebiler af en bestemt type. Det kan for eksempel være en fordel, hvis du skal på ferie med hele familien og er på udkig efter en god pris på en 7-sæders minivan, eller hvis du skal på en romantisk parferie og vil forsøde turen med en lille, byvenlig cabriolet.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil her på Billeje.info, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Udforsk Piemonte med billeje

I Piemonte finder du en perlerække af spændende, historiske byer som for eksempel Alba, indgangsporten til Langhe-vindistriktet, Asti og Barolo, der også er kendt som vinbyer. Det er dog ikke kun vinelskere, som tiltrækkes af Piemonte. Lejer du en bil, vil du opdage, at regionen også byder på masser af smuk natur og andre kulturelle seværdigheder, for eksempel i storbyen Torino.

Med billeje i Piemonte har du det meste inden for din rækkevidde, og regionen er da også blevet et yndet mål for kør-selv-ferier. Der er ganske vist offentlig transport i form af bus og tog, men særligt hvis man ønsker at kunne bevæge sig lidt væk fra alfarvej, er mulighederne ofte begrænsede. Når du har en bil tilrådighed, bestemmer du derimod helt selv, hvilke af de utallige charmerende landsbyer, du vil besøge, ligesom du har meget mere frihed til at tage en spontan beslutning om at holde ind ved en vingård. Lej for eksempel en bil i Piemonte og udforsk perlerækken af idylliske småbyer omkring Italiens næststørste sø, Lago Maggiore, der også byder på masser af spektakulær natur, hvis du vil stille bilen og vandre en tur.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer i Piemonte

  • Alba
  • Alessandria
  • Asti
  • Torino
  • Lago Maggiore

Nyttige links

Flere tips til oplevelser i Piemonte kan findes på det italienske turistkontors hjemmeside

Find den billigste lejebil i Piemonte Find Billeje her --> Sammenlign priser her