Billeje Biella

Bestil din billeje i Biella i Piemonte-regionen med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Piemonte-regionen og det nordvestlige Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Biella, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Biella og Piemonte-regionen i dit helt eget tempo.

Biella

Biella set ovenfra. Foto-kredit: Alessandro Vecchi. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Generelle informationer om Biella

Biella ligger ved foden af Alperne i Piemonte-regionen i det nordvestlige Italien, ca. 75 kilometer nordøst for Torino og 102 kilometer nordvest for Milano. Byen er historisk kendt for at være et vigtigt center for fremstilling af uld og tekstilprodukter, men er idag mest kendt for dens kirker og nærhed til en række vigtige skiresorter og bjergkæder.

Blandt byens største seværdigheder er  renæssancekirken San Sebastiano fra 1504; natur-reservatet Oasi Zegna; Biellas synagoge; den botaniske have Giardino Botanico di Oropa; og kapellet Sacro Monte di Oropa, der er på UNESCO´s verdensarvs-liste sammen med de ni andre Sacri Monti-bygningersværker i Lombardiet og Piemonte-regionen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Biella

Der er pt flere både internationale og lokale biludlejningsfirmaer tilstede i Biella, herunder Europacar og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Biella og Piemonte-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Biella online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Biella, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Der er hele to store internationale lufthavne i nærheden af Biella, nemlig Torino Caselle lufthavn og Milano Malpensa lufthavn, der ligger henholdsvis 95 kilometer og 101 kilometer fra Biella. Læs meget mere om billeje i Milano Malpensa lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Biella

Der findes mange interessante og seværdige steder i det nordvestlige Italien, som du kan opleve med en lejebil fra Biella, foruden naturligvis Biella selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Biella, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Torino (ca. 75 km)
  • Milano (ca. 102 km)
  • Pavia (ca. 136 km)
  • Aosta (ca. 88 km)
  • Como (ca. 115 km)

Nyttige links

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Italien

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Piemonte her.

Find den billigste lejebil i Biella Find Billeje her --> Sammenlign priser her