Billeje Casale Monferrato

Bestil din billeje i Casale Monferrato i Piemonte-regionen med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Piemonte-regionen og det nordlige Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Casale Monferrato, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Casale Monferrato og det nordlige Italien i dit helt eget tempo.

Casale Monferrato

Casale Monferrato. Foto-kredit: Georgius LXXXIX. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Generelle informationer om Casale Monferrato

Casale Monferrato ligger i provinsen Alessandria på bredden af Po-floden 60 kilometer øst for regions-hovedstaden Torino i Piemonte-regionen i det nordlige Italien. Byen, der har omkring 36,058 indbyggere, er berømt – eller nok snarere berygtet – for dens cementindustri, der blandt andet har fostret virksomheder som den nu lukkede cement- og asbestfibre-fabrik Eternit, der for alvor kom på verdenskortet, da man begyndte at finde ud af, hvor sundhedsfarlig asbest er.

På den mere positive side er byen blevet kendt for dens historiske bycentrum, der inkluderer Piazza Mazzini med resterne af et romersk forum og en statue af Kong Carlo Alberto Amedeo af Piedmont-Sardinen. List øst for pladsen ligger den lombardiske-romanske katedral, Duomoen, grundlagt i 742; kirken San Domenico fra 1471; barokkirken Santa Maria delle Grazie m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Casale Monferrato

Der er pt et stort internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Casale Monferrato, nemlig Europcar, samt nogle lokale biludlejningsfirmaer. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Casale Monferrato og Piemonte-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Casale Monferrato online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Casale Monferrato, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Byen ligger blot omkring 60 kilometer fra Milanos store internationale lufthavn (Milano Malpensa Lufthavn) og omkring 63 kilometer fra lufthavnen i regionshovedstaden Torino. Du kan læse meget mere om billeje i Milano lufthavn her, der normalt har flyerejser direkte til Skandinavien.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Casale Monferrato

Der findes mange interessante og seværdige steder i det nordlige Italien, som du kan opleve med en lejebil fra Casale Monferrato, foruden naturligvis Casale Monferrato selv.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Casale Monferrato, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Milano (ca. 100 km)
  • Torino (ca. 75 km)
  • Parma (ca. 177 km)
  • Pavia (ca. 72 km)
  • Novara (ca. 47 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Piemonte her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Italien.

Find den billigste lejebil i Casale Monferrato Find Billeje her --> Sammenlign priser her