Billeje i Abbiategrasso

Bestil din billeje i Abbiategrasso i Lombardiet med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Lombardiet-regionen og det nordlige Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Abbiategrasso, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Abbiategrasso, Lombardiet og det nordlige Italien i dit helt eget tempo.

Abbiategrasso

Castello Visconteo i Abbiategrasso. Foto-kredit: Davide Papalini. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Abbiategrasso

Abbiategrasso ligger i Po-dalen, kun ca 35 kilometer fra Milano og 38 kilometer fra Pavia, i Lombardiet-regionen i det nordvestlige Italien.

Byen, der har omkring 33,000 indbyggere, rummer en række historiske seværdigheder, såsom det middelalderlige torv og resterne af den gamle voldgrav, der omkranser landsbyen. Den rummer også slottet, Castello Visconteo, der stammer fra slutningen af 1300-tallet og basilicaen, Santa Maria Nuova, fra samme periode. I juni måned kan du deltage i Palio di San Pietro, mens du i november / december kan deltage i den gastronomiske begivenhed “Abbiategusto”.

Bemærk venligst: på helligdage og i weekender er det historiske centrum lukket for trafik. Du bliver derfor nødt til at parkere din bil og opleve den gamle del af Abbiategrasso ved en slentretur i stedet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Abbiategrasso

Der er i skrivende stund flere lokale biludlejningsfirmaer tilstede i Abbiategrasso, såsom Noleggio Auto og Europegroup. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Abbiategrasso og Lombardiet-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Abbiategrasso online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Abbiategrasso, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste store internationale lufthavn er Milano lufthavn med lufthavnskoden MXP, der ligger ca. 34 kilometer fra byen og normalt har direkte flyvninger til flere skandinaviske lufthavne året rundt. Læs alt om billeje i Milano lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Abbiategrasso

Der findes mange interessante og seværdige steder i det nordvestlige Italien, som du kan opleve med en lejebil fra Abbiategrasso, foruden naturligvis Abbiategrasso selv, der som nævnt byder på interessante kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Abbiategrasso, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Novara (ca. 30 km)
  • Milano (ca. 35 km)
  • Pavia (ca. 38 km)
  • Como (ca. 61 km)
  • Bergamo (ca. 80 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Lombardiet her.

Find den billigste lejebil i Abbiategrasso Find Billeje her --> Sammenlign priser her