Billeje i Lamezia

San Teodoro kvarteret i Lamezia. Kilde: Wikimedia

Tag med biludlejning på ferie til Lamezia på den italienske sydkyst. Med en lejebil i Lamezia når I ud til flere af byens og områdets mange spændende attraktioner og seværdigheder end ellers, og I kan nemt komme rundt i byen og til jeres ferielejlighed eller hotel.

Oplev området omkring Lamezia Terme med billeje

Lamezia Terme eller bare Lamezia ligger på den sydligste del af Italien. Det er en forholdsvis ny by i sin nuværende form, og består af tre landsbyer i én. Med biludlejning i Lamezia bør I besøge bydelen Nicastro, som kan spores tilbage til 800-tallet. Også de to øvrige landsbyer, Sambiase og St. Eufemia Lamezia, der sammen med Nicastro udgør Lamezia, har en rig historie at byde på.

Book leje af bil i Lamezia, for eksempel fra Lamezia Terme Lufthavn, og kom nemt rundt i Syditalien på jeres ferie. Især landsbyen Sambiase har en masse flotte og spændende kirker, hvor langt de fleste er et besøg værd, hvis man er kunstinteresseret, og for de historieinteresserede, er der mulighed for at benytte sin udlejningsbil i Lamezia til at tage en tur forbi Malta Bastionen, der er et imponerende vagttårn, der endnu står temmelig flot.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bestil biludlejning i Lamezia Terme

Kom også nemt til Lamezias museer og øvrige seværdigheder. Der er en skøn og storslået natur i området i og omkring Lamezia, som man nemt når med sin lejebil i Lamezia.

Lamezia Terme – eller bare Lamezia – er en by i det sydlige Italien. Det er en god idé at booke leje af bil i Lamezia, hvis ens ferie skal holdes der. Med biludlejning i Lamezia Terme får man mulighed for at komme nemt rundt i byen og opleve byens seværdigheder og attraktioner i eget tempo.

Find en lejebil i Lamezia

Her på Billeje.info finder I nemt og hurtigt den lejebil, der passer bedst til lige netop jeres behov. Vi har samlet priser fra biludlejningsfirmaer i Lamezia, så du finder en udlejningsbil til den helt rette pris. Bestiller I billeje i Lamezia i god tid hjemmefra, får I en god bil til en billig pris.

Se mere af Lamezia med billeje

Lamezia består af tre byer i én, og blev først grundlagt i sin nuværende form sidst i 1960’erne, udgjort af byerne Nicastro, Sambiase og Sant’Eufemia Lamezia. Alle disse tre byer har hver især en interessant historie at fortælle, og en særlig arkitektur, man bør opleve med billeje i Lamezia.

Med en udlejningsbil på ferien i Lamezia er man i besiddelse af den bedste transportform, og man har mulighed for også at køre en tur ud og opleve noget af den øvrige del af det sydlige Italien.

Find den billigste lejebil i Lamezia Find Billeje her --> Sammenlign priser her