Billeje i Abruzzo Lufthavn

Book din billeje i Abruzzo Lufthavn hjemmefra, hvis du vil have mest muligt ud af din ferie i Italien. Du finder nemt en billig lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info. Søgemaskinen sammenligner nemlig på få sekunder priser fra alle biludlejningsselskaberne i lufthavnen, så du hurtigt kan finde det bedste tilbud på den helt rigtige bil. Biludlejning giver dig friheden til både at udforske regionens mange charmerende landsbyer og til at nyde godt af badebyernes flotte strande.

Abruzzo Lufthavn betjenes af Ryanair. Foto: E.dipaolo, CC BY-SA 4.0

Lufthavnen

Officielt hedder lufthavnen Pescara Abruzzo Airport (PSR), da den ligger bare 4 km fra centrum af Pescara, der med omkring 120.000 indbyggere er den største by i Abruzzo-regionen. Abruzzo Lufthavn, som er regionens eneste internationale lufthavn, benyttes kun af omkring 700.000 rejsende årligt. Der har dog været en støt vækst i passagerantallet de senere år takket være et stigende udbud af ruter, først og fremmest fra Ryanair. Det irske lavprisflyselskab har blandt andet en fast rute til London-Stansted Lufthavn, men også mange sæsonruter.

For at følge med væksten er lufthavnen inden for de seneste år blevet moderniseret og udvidet. Trods sin forholdsvis beskedne størrelse finder du derfor alligevel alle nødvendige faciliteter i lufthavnen, hvilket inkluderer et lille udvalg af spisesteder og butikker. Ligeledes betjenes Abruzzo Lufthavn af talrige biludlejningsselskaber.

Lej en bil i Abruzzo Lufthavn

Når du skal videre fra Abruzzo Lufthavn, er der flere muligheder. Der kører en lokalbus ind til stationen i Pescara, ligesom der som regel også er mulighed for at praje en taxi. Det er dog helt sikkert den mest behagelige løsning at leje en bil. Biludlejning i Abruzzo Lufthavn er desuden ikke blot en mere pålidelig og komfortabel transportform, men giver dig også flere muligheder. Med den frihed som en bil giver, kan du udforske regionens seværdigheder i dit helt eget tempo.

Blandt biludlejningsselskaberne i lufthavnen er store, internationale navne som Avis, Europcar og Hertz, men også flere mindre, lokale udlejere. Du kan hurtigt sammenligne alle deres priser, hvis du benytter søgemaskinen her på Billeje.info. Når du har har fundet den lejebil, som passer bedst til dine ønsker, tager det blot nogle få klik mere før du har sikret dig en reservation.

Udforsk Abruzzo med billig billeje

Der er endnu ikke så mange turister, som vælger at flyve til Abruzzo som for eksempel til Rom, der ligger omkring 180 km mod vest. Vil du opleve et Italien uden store turistmasser, er denne kystregion derfor et oplagt rejsemål. Lejer du en bil, kan det for eksempel anbefales at køre en tur til Guardiagrele. Den regnes for en af de smukkeste landsbyer i Italien, men er faktisk bare én af mange små landsbyer i regionen, som er et besøg værd. I disse maleriske småbyer vil du opleve en vidunderlig charme med smalle, snoede gader. Trods den forholdsvis begrænsede turisme, er der dog en del besøgende i sommerperioden, især i august måned. Derfor finder du også masser af shopping muligheder, restauranter og cafeer i området. Alt sammen er inden for din rækkevidde med en lejebil.

Populære destinationer i regionen

  • Pescara
  • Vasto
  • Silvi Marina
  • Giulianova
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nyttige links

Lufthavnens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Abruzzo Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her