Billeje i Agropoli

Bestil din billeje i Agropoli i Campania-regionen i Italien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Campania-regionen og det sydlige Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Agropoli, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Agropoli og det sydlige Italien i dit helt eget tempo.

Agropoli

Agropolis gamle bydel. Foto-kredit: MM. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Agropoli

Agropoli hører til provinsen Salerno i regionen Campania, der ligger i den vestlige del af Syditalien. Området er nok mest kendt for de store ferieområder Sorrento og Amalfikysten, som rummer nogle af verdes smukkeste kyststrækninger.

Agropoli grænser op til det Tyrrhenske Hav, der er en del af Middelhavet mellem det italienske fastland og Sardinien og mange rejser til Agropoli på grund af den smukke beliggenhed ved vandet og det gode klima.

Langs kysten er der en naturlig havn, en marina og en række attraktive strande. Byen har også en historisk bydel med huse og gader, der går tilbage til det 7. århundrede og ruinerne af klostret San Francesco.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Agropoli

Der er pt flere lokale biludlejningsfirmaer tilstede i Agropoli. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Agropoli og Campania-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Agropoli online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Agropoli, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Lufthavne i nærheden af Agropoli

Den nærmeste lufthavn er Salerno Costa d’Amalfi Airport, der ligger cirka 30 minutters kørsel i bil nord for Agropoli. De fleste, der rejser til denne del af Italien, flyver dog til Napoli lufthavn – og det er også her du finder det største udvalg af billig billeje fra alle de store biludlejningsfirmaer og en del lokale billeje-selskaber.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Agropoli

Der findes mange interessante og seværdige steder i det sydlige Italien, som du kan opleve med en lejebil fra Agropoli, foruden naturligvis Agropoli selv.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Agropoli, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Paestum (ca. 11 km)
  • Salerno (ca. 56 km)
  • Napoli (ca. 103 km)
  • Amalfi (ca. 75 km)
  • Potenza (ca. 105)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Agropoli her.

Find den billigste lejebil i Agropoli Find Billeje her --> Sammenlign priser her