Billeje i Arezzo

Arezzo billleje er billigst når du bestiller online. Brug søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning eller en af de andre søgemaskiner her på Billeje.info til at finde den billigste billeje i Arezzo i Toscana. Skal du flyve til en lufthavn i nærheden af Arezzo og bestille billeje her, så kan du i søgemaskinen finder billig billeje i alle byer og lufthavne i Toscana og resten af Italien.

Information om Arezzo

Lej en bil i Arezzo og oplev de mange vidunderlige attraktioner denne by har at byde på. Byen er beliggende i det centrale Italien i provinsen, Toscana. Arezzo ligger omkring 80 km fra Firenze og bliver hvert år besøgt af turister fra hele verden. Byen er beliggende på en meget stejl bakke og har en vidunderlig udsigt. Rejser man til Arezzo må man ikke gå glip af Medici borgen, de gamle kirker og paladser, som alle skaber en vidunderlig magi som man ikke ser andre steder i verden. Alle disse seværdigheder er lette at komme til hvis man benytter sig af biludlejning.  Arezzo har omkring 100.000 indbyggere, men på grund af dens placering virker det helt forkert. Byen ser nemlig ikke særlig stor ud fra afstand. Der bor mange ældre mennesker i ældgamle huse og dette er med til at skabe byens charme. Har man mod på det kan man udforske de lokale huler, som er ret interessante og med biludlejning har man rig mulighed for at udforske den smukke natur som omringer byen. Der er også masser af gang i det i den gamle by. Nattelivet lever i bedste velgående og her er også masser af gode barer, cafeer og restauranter hvor man kan få vidunderlig klassisk italiensk mad. I området er der også nogle dejlige vingårde som er lette at komme til i en udlejningsbil.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Toscana

Arezzo ligger som nævnt i Toscana regionen i Italien. Du kan naturligvis sagtens bestille billeje i Arezzo, men de fleste der rejser til Toscana bestille bille i en af de lufthavne man finder i området. Lej f.eks bil i Pisa lufthavn, Firenze eller i Rom lufthavn, de ligger alle tæt på eller i regionen Toscana og tilbyder billig billeje fra mange billejeselskaber. Læs mere om billig billeje i Toscana via nedenstående link.

Lej billig billeje i Toscana

Find den billigste lejebil i Arezzo Find Billeje her --> Sammenlign priser her