Billeje Apulien

Velkommen til information og gode råd om billeje i regionen Apulien i Italien. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Apulien kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Apulien

Apulien ligger – som hælen på den berømte italienske støvle – i det sydøstlige Italien med grænse op til en række andre regioner; Molise mod nord, Campania mod vest og Basilicata mod sydvest.

Regionen, der har omkring 4,1 millioner mennesker og dækker over et areal på 19,345 kvadratkilometer, er kendt for sin brogede og dramatiske historie, der iøvrigt har et vist nordisk islæt i form af de normannere, der engang herskede her, og for sine mange fine arkæologiske fund fra græsk og romersk tid. Regionen er desuden kendt for sit rige og traditionsrige køkken.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Blandt Apuliens største seværdigheder er Basilica di Santa Croce i Lecce, Trulli i Alberobello, Castello Aragonese i Taranto, Centro Storico i Lecce, Cattedrale di Trani i Trani, Santuario di San Michele Arcangelo i Monte Sant’Angelo, Basilica di San Nicola i Bari, Duomo di Lecce  i Lecce, katedralen i Otranto, Basilica di Santa Caterina d’Alessandria i Galantina – for nu bare at nævne nogle få.

Billigste billeje i Apulien

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Apulien blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Italien

 

Find den billigste lejebil i Apulien Find Billeje her --> Sammenlign priser her