Billeje Barletta

Bestil din billeje i Barletta i Apulien-regionen i det sydlige Italien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Apulien og det sydøstlige Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Barletta, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Barletta og Apulien i dit helt eget tempo.

Barletta

Barlettas katedral. Foto-kredit: LPLT. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Generelle informationer om Barletta

Barletta ligger i den nordlige del af regionen Apulien i den sydøstlige del af Italien. Byen, der vender ud mod Adriaterhavet, har omkring 94.000 indbyggere og er blandt andet kendt for at være hjemsted for den berømte broncestatue Il Colosso di Barletta, der forestiller en romersk kejser (muligvis Theodosius II).

Blandt byens største seværdigheder er slottet, bygget af normannerne i det tiende århundrede, blandt andet brugt af korsriddere på vej til Det Hellige Land; katedralen Santa Maria Maggiore, der blander romersk og gotisk stil; det arkæologiske område Canne della Battaglia, hvor Slaget ved Cannae fandt sted i år 216 f.Kr. mellem kathagerne og romerne; Marra-paladset i barokstil og basilikaen San Sepolcro, bygget i det tolvte århundrede.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Barletta

Der er pt flere biludljeningsfirmaer tilstede i Barletta, herunder Europacar og flere lokale biludlejningsfirmaer. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Barletta og Apulien-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Barletta online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Barletta, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmest beliggende lufthavn er Bari lufthavn med det officielle navn Aeroporto di Bari-Karol Wojtyła og lufthavnskoden BRI, der ligger omkring 44 kilometer fra Barletta. Lufthavnen betjener omkring 4,6 millioner passagerer om året.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Barletta

Der findes mange interessante og seværdige steder i Apulien, som du kan opleve med en lejebil fra Barletta, ud over de mange kulturelle og historiske seværdigheder i Barletta selv, naturligvis.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Barletta, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Bari (ca. 64 km)
  • Foggia (ca. 75 km)
  • Manfredonia (ca. 55 km)
  • Ostuni (ca. 144  km)
  • Brindisi (ca 178 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Apulien her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Italien

Find den billigste lejebil i Barletta Find Billeje her --> Sammenlign priser her